Голосуйте за проект марсоліта, який розробили двоє вінничан з друзями

Голосуйте за проект марсоліта, який розробили двоє вінничан з друзями

Проект літака для Марса Mars Hopper, розроблений українською командою молодих студентів та вчених, до якої входить й вінничани, вийшов в п’ятірку лідерів Всесвітнього форуму розробників NASA SpaceApps Challenge. Для перемоги їм не вистачає вашого голосу.

У 2016 році в конкурсі взяли участь 1287 проектів. У фінал громадського голосування вийшли 5 проектів.  Українці запропонували замість марсохода марсоліт, який використовує в якості палива сухий лід. Україна вперше бере участь у цьому проекті, проте має шанси на перемогу.

Голосування триває до 20 травня. Тож  підтримайте українську команду. Тим паче, що у ній наші земляки: випускник школи-гімназії №23 міста Вінниці, аспірант Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» В’ячеслав Осавуленко та випускник ВНТУ, автор ідеї Mars Hopper Олександр Буткалюк.

Для цього потрібно:
1. Зареєструватися на сайті змаганьhttps://2016.spaceappschallenge.org/auth/register/

Відео дня

2. Проголосувати на сторінці проекту:https://2016.spaceappschallenge.org/…/…/projects/mars-hopper

Читайте також:
Студент Вінницького технічного універу Дмитро Кривий створив робота-няню.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Бред
  • Анонім

    типа наса нужно что-то более для решения ряда проблем - но для на чального этапа решили пустить в ход чужие идеи и варианты почти готовые для реализации их же самих условий...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up