Чорна стеля та земляна підлога: як живуть діти у проблемних родинах на Вінниччині

Чорна стеля та земляна підлога: як живуть діти у проблемних родинах на Вінниччині

На Вінниччині провели профілактичний рейд по кризисним родинам. Оприлюднили жахливі фото з місць перевірки.

— Ювенальним поліцейським Гайсинського відділу поліції Наталія Гудима перевірено за місцем проживання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, зокрема обстежено пічне опалення, — розказують у прес-службі «Ювенальна поліція Вінниччини».

За інформацією правоохоронців, в результаті перевірки складено протоколи про адміністративні правопорушення за неналежне виконання батьківських обов'язків (ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Відео дня

Нагадаємо, з сім'ї опікуна вилучили трьох дітей та помістили їх до дитячого відділення Тульчинської центральної районної лікарні для медичного огляду та подальшого вирішення долі дітей. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Гладишко Анастасия

    Даже если не хватает денег,просто убрать дома это не сложно,это же бесплатно
  • боба

    если они не бухари, так пускай редакция даст их точные координаты, я думаю что  после таких фото нашлись бы люди которые без проблем смогли бы им помочь.   вон по селам сколько хат пустует!!!???   разве трудно выделить им? или купить?  сколько стоит хата в гайсине ,  не хоромы но и не рухлядь?  не более 5 штук баксов.  думаю что в окресностях есть компании которые бы скинулись и без проблем решили быих вопрос.  но этим нужно заниматься, вот пусть и занимаються эти лодыри из  соц служб!!!!!!

    Александр Денисенко reply боба

    И что тут страшного? Типичный дом в селе. Пусть зайдут по ходу в два три десятка домов да к тому же с печным отоплением и посмотрят на условия. В таких условиях  любой свежевыбеленный потолок через 3-4 дня станет черным, если из-за погодных условий тяги почти нет и дым валит в дом. А тут потолок еще сравнительно чистый. То они черных потолков не видели если дом не белили пару лет. Или они думают, что в селе у незажиточных людей крутые ремонты. Они часом с кончезаспой не перепутали? Я в детстве много времени проводил у бабушки в селе. Кроме того соц.защита обязанна провести за гос. счет ремонт дома, закупить мебель, обеспечить одеждой ( правда из секонда) + выдавать продуктовые наборы 1 раз в месяц. Это я знаю из того, что имея троих детей соц.служба переодически ломиться ко мне "проверять бытовые условия"
  • Ксюша

    Паразити!Як можна сім'ї рушити!Ви не дітей відбирайте у кровних батьків,а зарплати людям дайте! УМОВИ матеріальні вони показують,відколи це матерія стала головнішим за родинні почуття,да раніше так всі жили! І діти були працьовиті і не ставали розбещеними егоїстами чи
    наркоманами...Потрібно дітей спитати чи батьки у них хороші...і що це за мода така пішла,чуть шо одразу носа в сім'ю пхають і дітей відбирають,бо в дитбудинку...чи в прийомній сім'ї геїв їм буде краще! Люди,що ж це коється таке?! Геноцид! А якщо в мене завтра не буде наприклад вдома золотого унітаза чи власного літака в мене що теж дітей прийдуть одбирати?! Оце прийшли в Гейропу! Там система Ювенальної Юстиції вже давно існує...вже і до нас  ця зараза добралася...бідні дітки...бідні сім'ї...бідна УКРАЇНА!

    боба reply Ксюша

    еще раз прочти то что настряпала...     и посмотри на условия содержания детей!  и не рассказывай ерунды что раньше все так жили.   когда раньше?  при мамонтах????   как по мне то  в семье геев  ребенок  хоть имеет шанс выжить, а тут если не сгорит , так кипятка на него выльют в пьяном угаре.

    Рашка-говняшка reply Ксюша

    Чем он думали, когда 4 детей заделали. Как пое*аться, так запросто, а как создать условия для детей, а зачем -ожно ж в говне жить. Детей надо учить, за их гигиеной смотреть, воспитывать. А тут такое чувство, что родители на стакане сидят и им все всеравно
  • Наталья

    Ходять по саду, шукають де яке яблучко впало. Гірше самі вирізають їдять, а кращі на базар. Заробить 100 гривень, а 50 за проїзд віддасть. І є сили в таким умовах поміняти земляну підлогу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up