Чому потонув в "Маяку" 35-річний Сергій досі не пояснили

Чому потонув в "Маяку" 35-річний Сергій досі не пояснили
35-річний Сергій Рамосюнь потонув у “Маяку” першого липня. Причини наразі невідомі. Друзі Сергія схиляються до версії про серцевий напад. А адміністрація басейну нічого не коментує - чекають офіційного висновку експертизи

“Серёжка,  :,( человечек-улыбка... до встречи”, - це одне 46 з повідомлень, які залишили друзі на сторінці Сергія у “Вконтакте”.  Відчувається, що його дуже любили. На викладених в соцмережі фото Сергій завжди усміхнений.

Родичі та близькі попрощались з ним п’ятого липня. 

Маргарита Полуєктова, подруга загиблого, виклала на своїй сторінці повідомлення про час поховання та попередню причину смерті: серцевий напад.

Відео дня
>

Шок для друзів і близьких

“Так, дійсно втрата велика, - пише у “ВКонтакте”  Денис Чернуха. - Сергій був доброю і чуйною людиною. Ніколи і нікому поганого нічого не робив. Веселий. Мав багато друзів! Єдина дитина у мами! Був інвалідом по причині, здається, хвороби суглобів! Ця хвороба і була першою причиною, чому він ходив плавати в басейн! Знаю, що плавав він досить непогано!”

“Це велика втрата, Сергій був дуже позитивною людиною у нього було дуже добре розуміюче серце”, - пише Марина Тельтевська. 

“Я пам'ятаю його як дуже позитивну людину, якій подобалося фотографувати, активно відпочивати, - пише Маргарита Полуєктова. - Він служив людям, і більше життя любив Бога... Він був відкритою та щирою людиною. Любив жартувати і завжди усміхався, навіть коли погано було. Завжди підтримував у важку хвилину. А ще він був театрал”.

Редакція газети RIA висловлює співчуття рідним та друзям Сергія.

Офіційного висновку немає

Про нещасний випадок у «Маяку» редакція дізналась через смс-повідомлення від нашої читачки.

“01.07 в басейне “Маяк” утонул человек. Людей которы должны следить за порядком на месте не было. Яна, 20”, - така смс пришла на телефон головного  редактора RIA.

У прес-службі обласної міліції цю інформацію підтвердили. На той час, третього липня, особа потонулого чоловіка ще була невідома. У басейн він прийшов без документів.

- Виклик на «102» надійшов о 16.20, на місце виїжджала слідчо-оперативна група, - каже начальник сектору зв’язків з громадськістю міської міліції Яна Шкляр. - Особу мертвого чоловіка не могли встановити три доби, за цей час ніхто із заявою про зникнення людини у міліцію не звертався. На тілі не було видимих ознак насилля, тому попередня версія – нещасний випадок. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

У міліції кажуть, що висновок судмедекспертизи можна чекати до трьох тижнів. Коли буде остаточний висновок про причину смерті Сергія, ще невідомо. Триває слідство, відкрите кримінальне провадження, як і завжди у подібних випадках.

В “Маяку” не коментують

Дирекція басейну відмовилася коментувати нещасний випадок, без офіційних документів, які б підтверджували причини смерті. Але інформацію халатність з боку працівників басейну категорично відкидають. Директор спорткомплексу Зоя Садовська каже, що за безпекою в басейні завжди пильно слідкують.

Щоб дізнатися трохи більше про те, що сталося у “Маяку” 1 липня, журналіст RIA  пішов у басейн - як звичайний відвідувач. 

За безпекою у басейні слідкують. Принаймні протягом всього часу, що журналіст провів у воді, відвідувачів ні на хвилину не залишили без нагляду.

Але жоден працівник працівник басейну, з яким журналіст намагався заговорити, нового про нещасний випадок не повідомив. Кажуть - самі нічого не знають і взагалі не хочуть про це спілкуватися.

Місяць назад “Маяк” уже “засвітився”

30 травня у аквапарку «Маяк» нещастя трапилося з 11-річною школяркою. Дівчинка мало не потонула, перелякавшись, у воді. Рятували дитину працівники «Маяка», які до приїзду швидкої допомоги відновили дихання у школярки. Лікарі повідомили, що у неї була шокова реакція, відбувся раптовий спазм і перекрилася трахея. Дитина отримала «сухе утоплення». Її доставили у реанімаційне відділення, там дівчинка пішла на поправку. За правилами аквапарку, за дітьми у басейні наглядають дорослі. За попередньою версією слідчих, дитина, що відпочивала у аквапарку, почала тонути з власної необережності.   

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Да, жаль Серого безумно.... Добряк был ещё тот... Вечная память, Царстиве небесное, Пусть тебе, Серый земля будет пухом (:cry:)
  • Anonymous

    Хорошие люди уходят от нас в рассвете сил . Вечная память тебе друг
  • Anonymous

    Царство Небесное!Вечный покой!
  • Anonymous

    Пусть земля будет пухом....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up