Біля «Троянди» горить будинок. Пожежу, яка перекинулася на зоомагазин загасили

Біля «Троянди» горить будинок. Пожежу, яка перекинулася на зоомагазин загасили

На Соборній 80, близько 11.00 загорівся будинок. На місці знаходиться три одиниці пожежної техніки, поліція. Вогонь перекинувся на сусідній двоповерховий зоомагазин. Власник магазину перебував в будинку до останнього і не хотів, щоб його рятували.

З житлового будинку, де сталося загоряння, за словами його мешканця, згоріло все. Тобто два поверхи. Потім вогонь перекинувся на Зооветцентр, який до нього прибудований. Там згоріло горище (третій поверх). Як каже начальник караулу, старший лейтенант служби цивільного захисту Віталій Конопко, причини загорання поки що встановлюються. Але за попередніми даними, замкнула електропроводка.

Як кажуть перехожі та люди, що живуть неподалік, спочатку загорівся цегляний будинок у дворі. Потім пожежа перекинулася на дах сусідньої будівлі, в якій знаходиться зоомагазин.

Відео дня

Люди стурбовані, що вогонь може перекинутися і на їх житлові будинки. До поліцейського підбігає  молода пара: “Нам треба, щоб ви об'їхали і гасили з боку нашого будинку. Скажіть пожежникам. Нас ніхто не слухає! Вони розвертаються і йдуть. від нас. Загориться мій будинок, куди мені йти?!”

 Інший перехожий прибіг допомагати діставати чоловіка (господаря магазину)  з  другого поверху. Каже, що пожежники не справляються:

— Я набирав на «101» і там мені сказали, що відправили машини, їх вистачає. Але ж вони вишки. Ви зверніть увагу як працює пожежна служба і поліція. Якщо б горіло СБУ, то сюди б вже всі з’їхалися.

Єдиний мешканець двоповерхового будинку 62 річний Володимир, господар “Зооветцентру” відмовлявся виходити із палаючої будівлі. Як пояснив потім, хотів показати пожежникам де треба гасити вогонь

— Я хотів сказати, що “ось тут зайнялося, біжіть на другий поверх і звідти гасіть пожежу", — говорить він.

Станом на 17. 00 пожежу погасили. Зараз там знаходиться Володимир, який ладнає «Кравчучку», що вивезти сміття і прибрати подвір’я.

— Це не найстрашніше, що в нас трапилося, — говорить він. — Згоріло все. Навіть документи мої. Але то можна  відновити. Мені зараз до 19 липня треба заплатити податки...

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Саша Шмырев

    А хозяин магазина сам журналюгам такое сказал или они сами придумали умники

    Natalka Melnyk reply Саша Шмырев

    швидше за все, таки сам сказав. бо найстрашніше було кілька років тому, коли вбили сина...
  • Без Имени

    “На треба, щоб ви об'їхали і гасили з боку нашого будинку.

    62 річний Володимир, він же і господар “Зооветцентру”

    Бляха. Я тут бачу треба собі влаштуватися редактором у 20 хвилин... А то редактори не справляються зі своїми обов’язками...

    Жора reply Без Имени

    Ты там у себя в своём  гавно-ресурсе "$$ канал" редаааааактируй

    Без Имени reply Жора

    А я шо винен шо 20 хвилин мені того прапорця вчепили?
  • pashan43

    звери не пострадали?

    Пупкин Вася reply pashan43

    Звери сидят повыше по Собрной , ближе к Артынова или Козицкого)))

    m8s mini reply Пупкин Вася

    У вас новая прописка ?
  • ZV

    Вчера граната возле Фериде в магазин, сегодня подпал возле "Троянда" , красиво власть дает бандитам землю отжимать...

    Живем по новому ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up