Біля "Рошену" горів будинок на шість квартир

Біля "Рошену" горів будинок на шість квартир
Дах приватного будинку по вулиці Кармелюка 43 загорівся через димар однієї з квартир, де було пічне опалення. Пожежа почалась сьогодні, 18 березня, близько першої дня. Щоб загасити її пожежникам знадобилось близько двох з половиною годин та два пожежні автомобілі. Ніхто з людей не постраждав.

- Наші сусіди, чоловік з жінкою придбали тут квартиру восени, покійна колишня власниця була подругою нинішньої. Вони тут ще і не жили, лише приходили робити ремонт і час від часу палили піч, - розповідає сусідка Олена. - Вони запалять грубку - а нам в дім запах чадний йде, ми їм казали не раз, щоб комин відремонтували, але вони не зважали.

Previous Next

Пічне опалення лише в одних мешканців. Кажуть, час від часу пропалювали дім, щоб в домі не було сиро.

Відео дня

- Ми ж не раз палили, все було добре. Чого так сталось, я не розумію, можливо вітер подув не в ту сторону, - каже власниця квартири з пічним опаленням Тамара.

На щастя, в будинку на час пожежі нікого не було. 

Коли журналіст прибув на місце події, з даху валив густий дим.  Дах пошкоджений  у мешканців усіх квартир.  Чи відшкодовуватиме хтось збитки, з'ясує експертиза.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Через таку халатність могли б невинні люди постраждати. Вітер в неї не в ту сторону подув, раз уже жалілись сусіди, то потрібно було подивитись, а не чекати поки станеться лихо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up