Розвивайлик зібрав 10 тисяч вінничан! (Новини компаній)

Розвивайлик зібрав 10 тисяч вінничан! (Новини компаній)

Фестиваль позашкілля, дитячого оздоровлення, розваг, моди та краси Розвивайлик Фест зібрав цьогоріч до 10 тисяч відвідувачів. 1 та 2 вересня арена роллердрому ТРЦ Мегамолл перетворилась на дитяче містечко. Півсотні учасників два дні навчали, розважали та оздоровлювали малечу міста.

Зранку 1 вересня в дорогу вирушив міні-потяг Розивайлика - подарунок діткам до Дня знань від депутата обласної ради Людмили Станіславенко. Цілий день він курсував містом та безкоштовно возив малечу до Мегамоллу. Сам захід проходив за підтримки мецената Андрія Поліщука.  

Генеральний партнер заходу Школа усного рахунку Соробан презентувала свою унікальну методику усного рахунку на японських рахівницях абак. Унікальність цього методу у одночасній роботі двох півкуль головного мозку. Це коли людина бачить образи за допомогою правої півкулі, а обчислює ці образи лівою півкулею.

Презентувалась на фестивалі і абсолютно нова школа, що відкрилась у Вінниці. під назвою “Крута наука”. У ній дітей навчають законам природи - це основи хімії, фізики, тощо. 

Також на заході були представлені танцювальні та мовні школи, розвиваючі центри для малечі 2 - 3 років, діяло містечко роботів. Компанія Едельвейс-Дидактика влаштувала ігровий куточок для діток, де знайомила із своєю продукцією - усілякими іграшками, пазлами, головоломками та конструкторами.

Це зветься дидактичний підхід, що ляже в основі навчання у Новій школі, що запроваджена в Україні з 1 вересня. Найстильніші зошити для навчання представила ТП Поділля.

На сцені кожні півгодини виступали артисти, дефілювали моделі у вбранні від магазину Антошка та проходили презентації.

Особливо яскравим був показ спорткомітету міста. Тут були представлені найрізноманітніші види спорту, що є у місті: гімнасти, тхеквондо, волейбол, баскетбол, дзюдо, сумо, бокс, самбо, греко-римська та вільна боротьба, пауерліфтинг, важка атлетика.

Поряд із цим ішли безкоштовні творчі майстер-класи від Магіка. 

У зоні здоров'я фахівці від Меділабс безкоштовно робили УЗД огляд діткам, офтальмологи центру Зорик перевіряли зір. Стоматологічні основи та засоби гігієни представляла ТМ Dentissimo. Також можна було проконсультуватись по питанням страхування у фахівців компанії Універсальна. 

Чималою популярністю користувалась зона краси фестивалю. Тут можна було зробити дитячий манікюр, мехенді, заплести косичку. 

Наприкінці фестивалю відбулась дискотека та паперове шоу від Агенції свят Аладдін та розіграш подарунків і путівки на двох до Європи. Виграла її вінничанка Ольга Сизонюк. Уже цієї осені вона відправиться до Відня та Будапешту. Такий подарунок на честь Розвивайлика зробила туристична компанія Аміго - Тревел.

Розвивайлик Фест проходить у Вінниці другий рік поспіль. Авторка ідеї Ольга Сольвар дуже щаслива такому успіху фестивалю і переконана, що це результат плідної командної роботи організаторів. Цьогоріч до організації заходу долучилась Анна Станіславенко - очільниця ГО Harved розвиток особистості. Дівчата розповідають, що Розвивайлику 2019 бути. За розробку проекту візмуться заздалегідь, аби знову приємно здивувати вінничан розмахом та форматом фестивалю.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up