Бакман and Чендлер: ТОП-7 книжкових новинок для читання влітку

Бакман and Чендлер: ТОП-7 книжкових новинок для читання влітку
  • Якщо у мандрівку найближчим часом ви не збираєтесь, то спробуйте вирушити у книжкову подорож. Тим паче до нас вже прийшло тепло, тож можна піти з книжкою на вулицю та вигріватись, до прикладу, на набережній Вінниці у компанії захопливих історій і корисного нонфікшну. 

Склали для вас добірку книжкових новинок у різноманітних жанрах, від усяких авторів та для різного віку. 

Шляхи життя
(Фредрік Бакман)

Якщо ви ще не знайомі з творчістю Бакмана, то можете розпочати це робити з його короткої прози. Ця книга — це два оповідання «І щоранку дорога додому стає все довшою й довшою» та «Справи твого життя». Це життєві історії, які показують, що ми всі схожі і усіх нас є спільні проблеми та цінності. Зворушливі історії нагадують про те, що справді варто цінувати. Бакман завойовує серця все більшої кількості людей, тож, спробуйте, можливо, й ваше серце розтане від творчості автора. 

Відео дня

Знаки, що передуватимуть кінцю світу
(Юрі Еррера)

Цей роман визнано одним із найкращих іспаномовних творів останнього десятиліття. Юрі Еррера створив книгу у якій перетинаються тонкі мазки культур, епох і цивілізацій.

Сюжет такий: головна героїня відправляється на північ, щоб знайти й повернути додому свого загубленого брата. Їй потрібно зібрати всю свою силу і самотужки знайти брата у світі чужинців. Шлях виявляється важчим, ніж вона очікувала. Героїня стикається зі злом в усіляких його проявах. То чи знайде героїня брата? Чи хоче він, щоб його шукали? Чи зможе героїня повернутися додому? З усім цим ви можете розібратися у книзі. 

Відчуй свою силу 
(Джамія Вілсон) 

А це нещодавня новинка книг для підлітків. Це яскрава, у буквальному сенсі і не тільки, мотиваційна книжка для молодших дівчат-підлітків. У ній авторка дає поради, як дівчаткам відчути свою силу, бути сміливою та довіряти собі. Всі поради Джамілія дає, виходячи з власного досвіду. Тож, у книзі підлітки, окрім чітких порад, зустрінуть ще чимало життєвих історій. 

Свекруха
(Саллі Гепворт)

Ця новинка для тих, хто любить клопотати собі голову лячними загадками. У цій книзі спочатку ми дізнаємося історію двох жінок. Здається, нічого нового, лише одвічні проблеми: невістки та свекрухи, які живуть разом. Та одного дня все стає значно складніше, бо свекруху знаходять мертвою. Що це було вбивство чи самогубство? Розгадка буде, лиш дочитайте до фіналу. 

Глибокий сон
(Реймонд Чендлер)

Червень цьогоріч нас приємно дивує книжковими новинками-детективами. Книга Реймонда — це історія про приватного детектива, якого запрошує генерал, що розбагатів на видобутку нафти, щоб розв’язати одне цікаве питання із шантажем.

Потрохи детектив починає розмотувати клубок із боргів за азартні ігри, подружніх зрад, підпільного бізнесу з розповсюдження порнографії та ще багатьох проблем. Чи вистачить детективу здорового цинізму та сили, щоб розв'язати ці проблеми? 

Під вулканом 
(Малкольм Лаурі)

Це автобіографічний роман британського класика Лаурі в якому розгортається трагедія одного життя. Життя, яке проходило в екзотичній Мексиці наприкінці 30-х років минулого століття. Це історія про трагедію життя одного п'яниці. Що ж привело його до такого життя? Інша філософія? Крах стосунків з найближчими? Чи докори сумління за минуле?

Життя після життя
(Раймонд Моуді)

Наостанок перейдімо до новинок нон-фікшну. У цій книзі автор намагається розібратися у феномені життя після смерті тіла. Одвічна тема. Пишучи книгу, автор зібрав розповіді 150 людей, які пережили клінічну смерть. У книзі ви зможете почути реальні історії цих людей. Що ж вони бачили, чули чи відчували, коли бути у стані клінічної смерті? Автор уникає власних висновків, щоб їх зробили ви. 

Читайте також: 

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 6-12 червня

Першим був трамвай, а тролейбус з’явився таємно. Історія вінницького транспорту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up