Міжнародний музичний табір для дітей у Вінниці

Міжнародний мистецько-освітній проект "MUSIC CAMP INTERNATIONAL" буде проводити навчання для вінницьких діток під час весняних канікул.

Благодійна організація «MUSIC CAMP INTERNATIONAL» (http://musiccampinternational.org/ua/ ),  починаючи з 2000 року провела в Україні та Румунії вже більше 100 музичних таборів для дітей. Концепція табору унікальна, це освітньо-мистецька програма, що має на меті долучити дітей до світу музики і через музичну майстерність розвити в кожній дитині почуття гідності, надії та впевненості в собі.

Участь дитини у таких заходах є необхідною і корисною, особливо тепер, коли наша країна переживає такі неспокійні часи. Спостерігаючи за нашими дітьми, приходить розуміння, що так само, як і дорослим, а десь і в більшій мірі, їм складно і страшно доводиться жити зараз. Багато діток зіткнулись із реаліями війни: хтось проводив батьків у зону бойових дій, комусь довелось залишити рідну домівку. Саме діти стали джерелом духовної наснаги і моральної підтримки для наших воїнів. Тож маємо чудову нагоду долучити вінницьких діток до унікального та масштабного дійства. Відволікти їх від складних буднів і залучити до прекрасного.

Програма навчання в таборі розрахована для дітей віком від 11 до 15 років. Всього за 5 днів (з 22 по 26 березня) дітки оволодіють грою на 6 музичних інструментах, таких як: віолончель, скрипка, гітара, орфф, флейта та золоті дзвіночки. Опанують вміння співати у хорі. У грандіозному хорі, що буде налічувати близько трьохсот дітей, до того ж твори будуть виконуватись п’ятьма мовами світу! Робота кожної дитини в інструментальному музичному класі має бути індивідуальною, а досвід спільного виступу усіх дітей в хорі не викликає суперництва та дає дітям відчути можливість спільного успіху. Кожен викладач намагається знайти найкращий підхід до кожної дитини, допомогти їй віднайти внутрішню музику і відчути впевненість при виконанні музичного твору.

Відео дня

Активний тиждень занять у таборі завершується 27 березня концертом дітей-учасників у супроводі камерного оркестру «Арката» на сцені Будинку офіцерів м. Вінниці. На концерт запрошуються батьки, друзі, викладачі, діячі культури та мистецтв і всі бажаючі.

Такий масштабний мистецький захід став можливим у Вінниці, завдяки тісній співпраці БФ «Подільська громада», БО "Альянс фондів громад України" та БО «MUSIC CAMP INTERNATIONAL», а також за підтримки Міської Ради та громади м. Вінниця.

Зареєструватись для участі у таборі можна тут:

 docs.google.com/forms/d/1hQqZmh66C5ZeAN6J2lW7fJ8z3eqmGdeop5ZxUgLK2os/viewform ,

а також на офіційному сайті БФ «Подільська громада» www.gromada.vn.ua у розділі новини або клікнувши на банер з афішею табору.

 Вартість реєстрації – 150 грн. Вартість білету на фінальний концерт складає 50 грн.

Мають право на безкоштовну участь у музичному таборі діти учасників АТО та постраждалих на Майдані, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти переселенців, члени волонтаріату "Дружня Вінниця". 

За додатковими питаннями звертатись: 67 20 96 або  067 49 16 025 – координатор проекту Леся Найчук

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up