Кастинги шоу «Студенти мають таланти!» завершились. Попереду фінал!

Кастинги шоу «Студенти мають таланти!» завершились. Попереду фінал!
Більше сотні талановитих студентів на протязі трьох місяців дивували суддів конкурсу своїми незвичайними здібностями, і лише найкращі із них потрапили у фінал. Глядачам у фіналі буде на що подивитись – вражаюче світлове шоу, акробатичні номери, як юнак із закритими очима складає «Кубик-рубик», виступи ансамблів, хорів та багато іншого.

- Цей конкурс дасть можливість побачити вміння людей, які живуть з нами в одному місті, але мають таланти не гірші ніж ті, які показують на популярних нині телевізійних шоу, - запевняє організатор конкурсу, голова Вінницької Молодіжної Ради Дмитро Мира

Наступного тижня пройдуть три фінальні гала-концерти. 23 квітня о 17:00 пройде фінал серед професійно-технічних училищ. Цього ж дня о 19:00 відбудеться фінал серед коледжів та технікумів. 24 квітня о 18:00 у фіналі змагатимуться представники інститутів та університетів. 
{photo_gallery id=4353|}

Відео дня
> - Вінниця має дуже багато талановитих людей, здібності яких потрібно демонструвати на загал. Творчим людям дуже важливо мати можливість показати свої здобутки глядачам, позмагатися з однолітками. Ми раді, що надаємо їм таку змогу. Для цього й потрібні подібні конкурси, - розповідає організатор Марина Олексієнко.

Переможців будуть обирати суворе журі, склад якого тримають у таємниці і головні експерти шоу - глядачі, чий вибір буде вирішальним. Учасники, які займуть перші місця у кожному з фіналів отримають по 5 тисяч гривень. Ті, хто посяде другі місця, отримають по тисячі гривень та абонемент від спортивного клубу «Нокаут». За третє місце – 500 гривень та безкоштовна поїздка по Україні від тур-клубу «Бідняжка».

Організаторами талант-шоу є Вінницька Молодіжна Рада разом із студентськими радами міста під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up