Кастинг на всесвітньовідомий конкурс краси Mrs.International розпочато у Вінниці (Новини компаній)

Кастинг на всесвітньовідомий конкурс краси Mrs.International розпочато у Вінниці (Новини компаній)

8 грудня у Вінниці вперше відбудеться конкурс краси Mrs.Vinnytsia International 2018. Успішні, амбітні вінничанки, що прагнуть до вершин досконалості, матимуть змогу заявити про себе, як про Місіс краси.

Відбір уже розпочато. Заявки приймаються на сайті Mrs. Vinnytsya International 2018 за адресою vin-mrs.com.ua. Учасниці мають відповідати міжнародним стандартам конкурсу: одружені або у стосунках жінки віком від 25 до 45 років, наявність дітей не обов'язкова,  із громадянством України, повинні мати яскраву, харизматичну зовнішність, доглянутий і підтягнутий вигляд, бути фотогенічними. 

Участь у конкурсі дасть можливість: 

  • проявити свої найкращі якості i заявити про себе суспільству, як про успішну особистість;
  • презентувати себе та свій бізнес;
  • зробити ряд унікальних фотосесій;
  • висвітлення у газетах та на телебаченні, соц. мережах;
  • потрапити до журналу фіналісток Mrs.Vinnytsia lnternational 2018;
  • отримати багато подарунків, серед яких прикраси, сукні, косметика, квіти, тощо;
  • відкрити для себе світ професійного макіяжу та стилістики;
  • навчитися професійного дефіле;
  • мати Корону i стрічку конкурсу краси Mrs. Vinnytsia International 2018.

Організаторка заходу - вінничанка Анна Окрема, регіональний директор Mrs. Vinnytsia lnternationаl, Перша Віце-Місіс Earth Ukraine-2017, Місіс Золоте серце-2017, фіналістка конкурсів краси Міс Вінниця та Міс Поділля. Про фінал конкурсу Анна розповідає, що це буде мега-шоу.

Місце проведення - ресторан MONT BLANC. Ведучим буде Григорій Решетник. Все у кращих традиціях Mrs.lnternational: червона доріжка, зірки шоу-бізнесу, телебачення, преса, банкет та подарунки. Дівчата 5 разів будуть виходити на сцену. Серед презентацій зокрема - український та спортивний образи, бізнес-лук, ну і звичайно вихід у вечірніх сукнях. Конкурс співпрацює тільки з кращими партнерами, тож вбрання та образи будуть шикарними та вишуканими. А ще учасниці отримають багато подарунків.

Переможниця вінницького конкурсу, окрім корони та стрічки Місіс, отримує право представляти наше місто на всеукраїнському рівні - Mrs.Ukraine lnternationаl 2019.

Конкурс краси Mrs.lnternationаl - один з найпрестижніших у світі. Уже 30 років він проходить в США. В Україні стартував у 2018 році. Наше місто презентувала вінничанка Інесса Подолян і виборола титул “Mrs. Media International”

Детальна інформація, щодо участі та партнерства у конкурсі Mrs. Vinnytsia International 2018 за тел.+39 063 160 15 79 або за посиланням на сайт конкурсу vin-mrs.com.ua.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up