До Вінниці завітають білоруси з Port Mone

До Вінниці завітають білоруси з Port Mone
Одне з найбільших музичних відкриттів фестивалю "АртПоле-2009" - тріо Port Mone з Мінська - 13 листопада о 20.00 в арт-клубі "Портал" будуть пригощати вінничан своїм акустичним ембієнтом та хоровим співом акордеону, бас-гітари і перкусії.

Агенція подій "АртПоле" на радість шанувальників етно-лаунжу презентує у Вінниці концерт гурту Port Mone. Почути колоритну музику білорусів ви зможете 13 листопада о 20.00 в арт-клубі "Портал", що діє при кіноклубі "Ультра".
Музиканти з Мінська створили групу у 2005 році, щоб грати на концертах і придумувати звукові доріжки до спектаклів та кінофільмів. З тих пір трійця, у складі акордеоніста Олексія Ворсоби, бас-гітариста Олексія Ванчука та перкусіоніста Сергія Кравченко, умудрилися виступити в числі учасників безлічі міжнародних фестивалях у Європі. Хлопців радо вітали "Muzyczne Smaki Europy" (Польща), "Пустые холмы" (Росія), "Festival of puppet theatres" (Іран), "Kultflux" (Литва), "S.K.I.F." (Росія), а влітку цього року Port Mone стали одними з головних героїв воробіївського "АртПоля".
Кілька композицій Port Mone видавалися у музичних збірках в Шотландії, Швеції та Росії, а першого жовтня хлопці презентували свій дебютний альбом "DiP" - справжній збірник щиросердечних переживань, дуже чуйну, емоційну і повну драматизму роботу.
- Особлива подяка близьким, котрим доводитися миритися з нашими дивакуватостями і розділяти всілякі перипетії, що відбуваються з нами, - після виходу платівки констатували музиканти. - І, звичайно, величезне спасибі тим, хто приходив на наші концерти і допомагав нам зробити все так і ніяк інакше.
Музиканти Port Mone стверджують, що музика є всюди, отже може початися кожної миті, що завжди можна почути, відчути й перетворити на музичний твір навколишній акустичний хаос. Port Mone навмисне намагаються зробити свої композиції доступними, досягаючи необхідного ефекту завдяки незначним змінам фактури та способу музичного висловлювання, непомітно і м'яко трансформуючи простір, підштовхуючи слухача до зустрічі з самим собою.
- "Порт" - це місце гарне, можливо, трагічне. Місце, де люди зустрічаються, прощаються і ніколи довго не затримуються, - розшифровує назву гурту акордеоніст Олексій Ворсоба. - А "Моне" - родоначальник імпресіонізму: наші художні завдання у чомусь схожі із програмною заявою імпресіоністів.
Своєю магічною і незвичайною музикою занурювати вінничан у напівтранс мінські гості будуть у п'ятницю. Вартість квитків - 50 гривень.
Поставити своє запитання музикантам гурту ви можете на он-лайн конференції за адресою http://vn.20minut.ua/news/161515.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up