Вночі обікрали вінницький міський суд

Вночі обікрали вінницький міський суд
Сьогодні вночі, 21 жовтня, вінничани злякали злодіїв, які хазяйнували в будівлі Вінницького міського суду, що на Грушевського, 17. Працівники сусіднього із судом офісу помітили підозрілий рух на території. Судова міліція „Грифон” виявила злам вікна на першому поверсі, коли крадії вже з місця злочину втекли.

Біля будівлі суду сьогодні працювала слідчо-оперативна група. Як розповіли редакції свідки, крадії пробралися в одну з кімнат суду на першому поверсі, ймовірно, канцелярію. Вони зняли металеву віконну решітку. Її вже поставили на місце. Люди чули, що звідти зникло два комп’ютерних монітори.

Після обіду репортер „20 хвилин” бачив, що біля будівлі суду чергують люди в міліцейській формі. Навколо - все вже спокійно. Суд працює у звичному режимі.





У секторі зв’язків з громадськістю міської міліції підтвердили факт крадіжки. Сказали, що з приміщення суду, дійсно, винесли два монітори. За фактом відкрили кримінальне провадження і здійснюють оперативно-розшукові заходи для затримання злодіїв. Скільки їх було – встановлять із записів камер відеоспостереження.  

А як сказали працівники сусіднього із приміщенням суду офісу, вони бачили одного чоловіка і машину. Чи було спрацювання сигналізації, люди не знають. Кажуть, що „Грифон” виявив факт проникнення тільки після їхнього дзвінка з інформацію про підозрілу людину під судом. 




Схоже, це вікно відчинили злодії. На стіні видно сліди віджиму решітки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Georgy Dmitriev

    Жаль, що суддів не викрали:))

    Реставрация ванн ВаннаСервис reply Georgy Dmitriev

    Краще б всіх суддів покрали.

    lvlind reply Georgy Dmitriev

    Ничего ничего, сейчас обнаружится, что пропали дела по судьям, которых взяли за взятки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up