Сергій Одарченко про інцидент із головним лікарем онкодиспансеру Шамраєм: "Він зводить наклепи за моєю спиною"

Сергій Одарченко про інцидент із головним лікарем онкодиспансеру Шамраєм: "Він зводить наклепи за моєю спиною"
В понеділок, 15 червня, стало відомо, що двоє невідомих напали на головного лікаря Вінницького онкодиспансеру Володимира Шамрая. Один із зловмисників влучив гумовою кулею в стегно головного лікаря. Сам пан Шамрай замах пов'язує зі своєю пофесійною діяльністю - мовляв, комусь не подобається, що він активно розкриває корупційні схеми, які працювали в онкодиспансері. Потім заявив вінницьким журналістам, що ніби-то розпочав серію розслідувань і знайшлося чимало незадоволених, а заступник головного лікаря із хірургічної роботи Сергій Одарченко, син колишнього головного лікаря Петра Одарченка, навіть звільнився ...

Аби розвіяти атмосферу здогадок та припущень і дізнатися точку зору іншої сторони, журналіст "20 хвилин" зв'язалася із самим Сергієм Одарченком. Адже, судячи зі слів пана Шамрая, він розкрив факти корупції, які стосуються професійної діяльності самого Одарченка-молодшого:

"Мені вдалося зробити прозорою роботу благодійного фонду, а ще виявити численні корупційні схеми, пов’язані із реалізацією гуманітарної допомоги, безкоштовних ліків. Було виявлено, що торгували голками для пункцій молочної залози, такі продавали за 270 гривень, хоча вони безкоштовні. За апарат для зшивання вимагали 500 доларів. Почав службові розслідування щодо задокументованих заяв хворих, зокрема пацієнтів хірургії. А потім несподівано звільнився заступник головного лікаря із хірургічної роботи Сергій Одарченко", - розповів пан Шамрай в інтерв'ю одній з вінницьких газет.

Сергій Одарченко наразі перебуває у відпустці, тому журналіст "20 хвилин" зв'язалася з ним в соцмережах. Пан Одарченко обурений звинуваченнями на його адресу, які прозвучали з вуст Володимира Шамрая і каже, що не має ніякого відношення до інциденту, який стався із головним лікарем:

- Мені дуже прикро читати про себе і мою сім'ю такі брудні наклепи, - каже Сергій Одарченко. - Так, я звільнився із займаної посади у Вінницькому онкодиспансері, але зовсім не з тієї причини, на яку натякає Володимир Шамрай. Невдовзі повернусь із відпустки і обіцяю датя чіткі пояснення про моє звільнення та його мотиви. І розповісти багато інших "цікавих" фактів. Поки що офіційно заявляю: жодної голки чи апарату не було придбано за бюджетні кошти, і в мене є документальні підтвердження цьому. До того ж, ні я, ні моя сім'я не мають жодного відношення до прикрого інциденту, який трапився із Володимиром Шамраєм.

Сергій Одарченко також каже, що ніяких офіційних розслідувань по фактам, про які говорить Володимир Шамрай, не проводилося.А заяви вінницької активістки Таїсії Гайди та її чоловіка Ігоря Басюка про те, що він ніби-то погано полікував їхню матір, за його словами, не відповідають дійсності:

- Я цю жінку просив приїхати до лікарні, зв'язувався навіть із її сином Ігорем Басюком, аби він привіз матір на обстеження, бо на те були серйозні причини. Але вони так і не з'явилися. Але про це пізніше. Поки що просто дивуюсь, як це без моєї присутності - коли вже я підозрюваний у корупційних схемах! - головний лікар проводив службові розслідування. "Без меня меня женили", називається ...

Читайте також:
Чому стріляли в головного лікаря онкодиспансеру Володимира Шамрая?


 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Анонім

    Пане Шамрай, ви самі суцільна корупція. Шо ж ви за господар свого закладу якщо не знаєте кому належить аптека на третьому поверсі  в хірургічному відділенні. Чи може ви просто покриваєте завідуючого пана Ковальчука???Починаючи роботу з такого бруду, задумайтесь що з вами можуть вчинити ше гірше тому що все зроблене повернеться до вас.
  • Анонім

    Очень давно зная Петра Акимовича более чесного, доброго, порядочного профессионала своего дела я не знаю. Ребёнок который воспитывался в такой уважаемой семье не способен на такие поступки которые описаны в этой статье. Злых языков очень много, но к чистому грязное не престанет, а время раставит все по своим местам. С ув. Лида!
  • Анонім

    Сергій зростав на наших очах, вже з 14- ти років ця дитина працювала бо мріяв продовжити справу батька. Знаючи цю родину  неприємно читати цей бруд який на них льють. Сусіди.
  • Дарья

    Те що пан Шамрай заявляє про корупційні схеми в лікарні, можливо так воно і є, але це лише пусті слова, факти потрібні, докази, так він нічого не докаже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up