Під варту на 60 діб взяли вимагателів, затриманих КОРДом у кабінеті нотаріуса на Келецькій

Під варту на 60 діб взяли вимагателів, затриманих КОРДом у кабінеті нотаріуса на Келецькій
  • Четверо чоловіків, за даними слідства, хотіли «віджати» бізнес на 6 мільйонів, а опинилися під вартою. Вийти з СІЗО вони зможуть лише, якщо внесуть заставу.

Ввечері 5 листопада на Келецькій КОРД затримав чоловіків, які займалися вимаганням. Останньою їх жертвою став вінницький бізнесмен. Бандити тягнули спочатку з вінничанина гроші, а потім захотіли привласнити собі ще і його бізнес. Так ситуацію прокоментували в поліцейському главку.

Коли відбувалась процедура переоформлення — з'явився спецпідрозділ КОРД. Про це ми писали у матеріалі: КОРД у нотаріуса на Келецькій. Четверо вінничан хотіли «віджати» бізнес на 6 мільйонів.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Вчора, 7 листопада, у фейсбук Вінницький міський суд Вінницької області повідомив, що затриманим обрали запобіжний захід.

— Клопотання сторони обвинувачення були мотивовані наявністю ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрювані можуть здійснити дії, передбачені ч. 1 ст. 177 Кримінального процесуального кодексу України, а саме: переховуватися від органів досудового розслідування та/або суду, незаконно впливати на потерпілого, перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином, а також вчинити інші кримінальні правопорушення, — йдеться у повідомленні. — Захисники переконували суд, що більш м’які запобіжні заходи є достатніми в такому випадку. Підозрювані підтримали їх думку.

У результаті, розглянувши усі позиції та обставини, суд прийняв рішення про арешти з правом застави. Про які суми йдеться — такої інформації не надали в судовому повідомленні. Тільки уточнили, що розміри застав кожному підозрюваному призначили різні.

— Суд визначив висунуті підозри обґрунтованими, тому частково задовольнив клопотання слідчих про обрання до чотирьох підозрюваних запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 днів (з можливістю внесення застав у різних розмірах відносно кожного із підозрюваних), — додають у прес-службі суду. — Наразі тривають слідчі дії.

 

Читайте також:

Мати-одиначка забила до смерті 5-річного сина. Усе через обірвані шпалери

Більше сотні аварій за участю п'яних водіїв сталися у Вінниці з початку року

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Максим Иванов

    А вообще ВИЧ+Ковид=Армагедон )
    Когда появился первый вич,то люди тоже смеялись,и говорили это фейк.
    Читаем  хабр там бесплатно новости https://habr.com/ru/post/526844/

  • Максим Иванов

    Это типа платная новость).Ок. Симпатичная новость)
  • Максим Иванов

    Платные новости можно читать и бесплатно, все уже продумано и работает.
    Для этого включаем  в браузере режим инкогнито. Далее сайт делает запрос на регистрацию,делаем  с номером телефона.Пишем смс.И все заходим и читаем.
  • Максим Иванов

    За что платить за подписку ? За статьи где нет фото , и нет фамилий ?
    ))))) Это )

    Наталія Скляр reply Максим Иванов

    Так це і не преміум стаття)

    Максим Иванов reply Наталія Скляр

    Натали,вы думаете что люди должны платить за  информацию (фамилию,фото) ? Почему я могу называть в соц сетях фамилии сотрудников ген прокуратуры, фамилии бандитов. А ваш ресурс показывает фото и фамилии только бомжей в супермаркетах, а фамилии и фото бандитов  держите в секрете. Човган свой чувак среди известных личностей, он может только бомжей светить.

    Наталія Скляр reply Максим Иванов

    читайте нижче, хто, що і чому тримає в секреті)

    Максим Иванов reply Наталія Скляр

    Это не самое интересное  для читателя, читателям  было бы интересно знать с помощью каких устройств производилось   прослушка мобильной связи нотариуса. Ведь всем известно что во время Майдана было разграблено  и разворовано оборудование СБУ для прослушки моб. связи. Это малогабаритные, небольшие устройства.
    Все это и попало в руки бандитов.  Прослушивая нотариуса,они стали шантажировать информацией которую перехватили по GSM. Но жадность фраера сгубила,и им захотелось больше.
    Но ниче). Сейчас выйдут под залог и будут прослушивать оперативников которые ведут их дела)))).

    Наталія Скляр reply Максим Иванов

    Змішали горох з капустою))) По-перше, ця справа не СБУ, а поліції. А по-друге, те, що всім відомо, як ви пишете, до Вінниці немає ніякого стосунку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up