Мати-одиначка забила до смерті 5-річного сина. Усе через обірвані шпалери

Мати-одиначка забила до смерті 5-річного сина. Усе через обірвані шпалери
Діти підозрюваної у вбивстві жінки. Хлопчика вже немає серед живих (стопкадр з сюжету ТСН)
  • Вчора, 7 листопада, 20minut.ua писав про трагічний випадок Теплицькому районі. Там забили до смерті 5-річного хлопчика. Підозрюють у вбивстві його матір.
  • Стало відомо, що жінка неодноразово проявляла агресію до дітей та лікувалася у психлікарні. Також з'ясувалися деякі обставини того сумного дня.

Інцидент стався у селі Соболівка Теплицького району. Сільський голова викликав поліцію та повідомив: 25-річна односельчанка поводить себе неадекватно, жінка закрилася в хаті з двома дітьми 5 та 6 років.

— Прибувши за викликом, поліцейські виявили в будинку жінку, яка тримала на руках сина. Хлопчик мав гематоми на голові та був без свідомості. Поліцейські одразу викликали медиків, забрали дитину та почали надавати йому першу медичну допомогу. Спроби лікарів, які приїхали за викликом, врятувати дитину також виявились марними. Дитина померла, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть хлопчика настала внаслідок травми голови.

Правоохоронці підозрюють матір, а вона своєї вини не визнає. Про це ми писали у матеріалі: Забили до смерті 5-річного хлопчика. У вбивстві підозрюють матір дитини.

Відео дня
Забили до смерті 5-річного хлопчика. У вбивстві підозрюють матір дитини
Будинок, де жила родина.

Журналісти ТСН розповіли, що 25-річна мати-одиначка била дитину головою об підлогу, поки малий не перестав дихати. Розправу над малюком вона влаштувала, начебто, через обірвані шпалери на стіні. Усе відбувалося на очах його шестирічної сестрички. Додають, що про агресію жінки знали усі в селі.

На сполох забили вчителі школи, де навчалася старша дівчинка. Вона не прийшла до навчального закладу, її 5-річний брат також не з'являвся в садочок. Додзвонитися до матері вчителі не змогли, тому разом з сільським головою навідалися до родини.

Підозрювана у вбивстві.

— Побачили, що вона тримає дитину на руках замотану в ковдру, цього хлопчика, а дівчинка сидить на землі. Вона була така стривожена, не говорила, дивилася в одну точку, а в хлопчика взяла за ручку, була холодна, — каже сільська голова Соболівки Віра Асауленко.

До оселі жінки одразу викликали медиків та поліцію.

Лікар швидкої Олександр Корнєйчик зазначив, що на момент їх приїзду, дитина була уже мертва та мала трупні плями. Одразу було зрозуміло, що дитину сильно побили та душили. Згодом експертиза встановила, що хлопчик помер від черепно-мозкової травми.

Сестричка загиблого поділилася з поліцейськими, що робила з ними мати. 

— Виявила безлад у будинку і подумала, що це він зробив. Положила його на підлогу, сіла на нього зверху і била головою об підлогу. Вона думала, що він обірвав шпалери, — розповів в.о. Теплицького відділення поліції Валентин Савчук.

Таку ж версію висуває і сільська голова. Каже, що дівчинка розповіла про шпалери і їй.

— Дівчинка сказала, що мама обірвала шпалери, а сказала що це Тьома і заставила простити пробачення. Але вона положила животиком до низу, сіла на нього, завернула руки назад і била головою об землю, — додала сільська голова Соболівки Віра Асауленко.

У селі люди знали, що жінка агресивна та лікувалася у психлікарні. Не знали цього у соцслужбах. Жінка їм довідки про стан здоров'я не подавала, не пила та дбала про дітей.

В останню путь малого провели вчора, 7 листопада.

Деталі трагедії у відео ТСН:

 

Читайте також:

Вкрав авто та спалив його. У Тиврівському районі зловили зека-викрадача

Більше сотні аварій за участю п'яних водіїв сталися у Вінниці з початку року

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ivan Malkovich

    А  идиоты рвут жопы за традиционные ценности и увеличение деторождения. Вот всякие маргиналы  и алкаши вроде фигурантки дела кончено плодятся за милую душу, чтобы получать помощь
  • Nika Serbyth

    Это истинное лицо Украины!!! За порванные обои убить ребенка....это сигнал зажравшимся клоунам и шутам. Которые без зазрения ввергают народ Украины в тотальную нищету!!!

    Ivan Malkovich reply Nika Serbyth

    В Рашке такие убийства обыденность. Достаточно только полистать криминальные хроники российских мухосрансков и столицы
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up