Місиво під «H2O» кваліфікували, як хуліганку з убивством через необережність

Місиво під «H2O» кваліфікували, як хуліганку з убивством через необережність
  • Один чоловік помер в лікарні, другий не може розмовляти – загоює зламану щелепу.
  • Через конфлікт відпочивальників клубу «H2O» відкрили кримінальне провадження.
  • Поліція знайшла винних, уже кваліфікувала їхні дії та оголосила підозри.   
  • Редакція 20minut.ua дізнавалася про підозрюваних та що кожному із них загрожує за участь у бійці зі смертельними наслідками.

Після конфлікту, який виник між двома компаніями у нічному клубі «H2O» на Вишеньці, помер 41-річний вінничанин. Він кілька днів не приходив до тями, тож розповісти обставини бійки не зміг. Медики лікарні швидкої допомоги не змогли врятувати пацієнта з розбитою головою, і через три дні після госпіталізації віддали тіло родичам.

– Голова була, наче криваве місиво, – сказала пізніше журналістам місцевих видань дружина покійного.

Жінка розповіла, що її чоловік працював продавцем у магазині Келецькій, а в той вечір, 30 травня, святкував у компанії друзів день народження одного із них. Спершу чоловіки посиділи в закладі на Старому місті, а потім поїхали в клуб на Вишеньку. Про напад на чоловіка жінка дізналася від медиків другої лікарні, де досі лікують його товариша.

Товариш – у некритичному стані, але теж не може давати свідчень. Під час бійки йому зламали щелепу. Як сказали у відділі комунікацій обласної поліції, травми другого потерпілого – середньої тяжкості, загрози життю не несуть.

Відео дня

Як дізналися журналісти 20minut.ua від читачів, на названих чоловіків напали, коли вони виходили з розважального закладу. На місце бійки викликали службу охорони, але нападники втекли. Потім приїхала швидка допомога.

В поліції уточнили: конфлікт почався у клубі, бо чоловіки, яких затримали згодом, теж відпочивали там.

– Зараз у провадженні, – поінформували в поліції, – є два підозрюваних. Один із них засвітився в подіях зі стріляниною в Метанівці Теплицького району. Поїхав туди одразу на другий день після п’яної бійки в клубі...

Тож крім статей відповідальності, які цей чоловік має по бійці на території «H2O», йому інкримінують хуліганство, вчинене зі зброєю, під Тепликом (частина 4 статті 296 Кримінального кодексу України).

Теж хуліганством, тільки вчиненим групою осіб (частина 2 статті 296), визнало слідство бійку під клубом. Обом затриманим оголосили про підозру в цьому злочині. Також їм – кожному окремо – інкримінують ще по одній статті відповідальності.

За умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження притягують учасника бійки, який зламав щелепу потерпілому. Йому загрожує до 3-х років позбавлення волі (частина 2 статті 122). За смерть 41-річного продавця іншому підозрюваному «світить» не набагато більше. Його дії кваліфікували за статтею 119 Кримінального кодексу – «вбивство через необережність».

Чому смертельні наслідки бійки вважають не навмисними, поки що не зрозуміло. Слідство триває, і деталей не розголошують. Разом з тим, в поліції не приховують, що підозрюють у ненавмисному вбивстві саме того учасника подій, котрий фігурує в провадженні про стрілянину «тітушок».

– Обом оголосили про підозру і обрали запобіжний захід – тримання під вартою на 2 місяці без права застави, – сказали також у відділі комунікацій обласної поліції.

Що ще вдалося дізнатися про арештованих чоловіків: один працював на будівництвах в Києві, а другий – офіційно безробітний, що відпочивав у клубі в компанії дівчат.

 

Читайте також:

В клубі „H2O” влаштували погром 15 хлопців зі зброєю та бітами

Бійка в ресторані «Aura»: калюжі крові і шоковані відвідувачі. ФОТО

Володимира поховали після дискотеки в «Курсалі»

Микола Капуста помер у лікарні. Не вийшов із коми після бійки під "Південним бугом"
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Жора

    В ночных клубах только бандиты и убийцы с проститутками. Это весь город и так знает
  • Страж

    Что за журнал,г понабирали..."Тепликського району"...а может "Теплицького"?! понабирают по обьявлению

  • Artem Bondarenko

    Сколько трупов после H2O уже было...

    Олексій reply Artem Bondarenko

    Норм. І це не привід його закривати, потрібно ж, щоб представники на премію Дарвіна десь піс***ками мірялись.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up