В поліції повідомили нові подробиці вчорашньої перестрілки в Метанівці (ВІДЕО)

В поліції повідомили нові подробиці вчорашньої перестрілки в Метанівці (ВІДЕО)

Поліція затримала 45 молодиків. Більшість з них – мешканці Вінниччини. В рейдерів знайшли зброю та газові балончики. Одного підозрюють в побитті вінничанина в нічному клубі.

Як ми повідомляли раніше,  31 травня в селі Метанівка Теплицького району озброєні чоловіки в балаклавах увірвалися в зернотік та влаштували перестрілку. У результаті поранили шість людей.

Зловмисників затримано, зброю вилучено. Відкрито кримінальне провадження.

«Близько 70 працівників поліції брали участь у затриманні озброєних правопорушників, серед них бійці спецроти. Враховуючи кількість затриманих, доставляли їх у найближчі районні відділи та відділення поліції. Зараз правопорушники затримані в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 4. ст. 296 ККУ (хуліганство). Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу», - розказує начальник Головного управління Нацполіції Вінниччини Юрій Педос.

Відео дня

Одного з затриманих розшукували працівники вінницького відділу поліції за нанесення тілесних ушкоджень вінничанину. Попередньо, в ніч на 31 травня підозрюваний побив в нічному клубі в Вінниці 42-річного чоловіка. Потерпілий з черепно-мозковою травмою госпіталізований до реанімації. Зараз стан його здоров’я стабільно важкий.

Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне впровадження за ч.1 ст. 122 ККУ (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Elena Macenko

    Хлопці приїхали на роботу, з власником зернового току, який купив його ще в 2015 році. Основний свідок Галина Горич, провокаторша, яка фігурує не в одному скандалі що стосується земельних справ. Порушені права затриманих, ЧОМУ НІХТО НЕ СЛУХАЄ ІНШУ СТОРОНУ. ВАШІ СЮЖЕТИ ДУЖЕ ОДНОСТОРОННІ.

    ЯКЩО ВИ НЕЗАЛЕЖНИЙ ПОРТАЛ НОВИН, ВИ МАЄТЕ ПОЧУТИ,І ПОБАЧИТИ ПРАВДУ.

    ВІДЗНЯТО БАГАТО ВІДЕОМАТЕРІАЛУ З СУДІВ. Є ДОКАЗИ ЗЛОЧИНУ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ ТА СУДДІВ ... ВІД ІМЕНІ МАТЕРІВ, ДРУЖИН, СЕСТЕР!
  • українка

    Видно добре посидів в нічному клубі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up