ТОП новорічних подарунків від найдешевшого магазину електроніки Aleco (Новини компаній)

ТОП новорічних подарунків від найдешевшого магазину електроніки Aleco (Новини компаній)

Новорічні свята невпинно наближаються, а ви ще не обрали подарунки? Ми вирішили вам допомогти, адже близькі нам люди заслуговують найкращого. Aleco відібрав найпопулярніші позиції електроніки та дрібної побутової техніки, якими ви зможете порадувати себе та своїх рідних.

Новорічні подарунки - річ індивідуальна і безперечно у кожного до них є свої вимоги. Тому, якщо ви добре знаєте, що шукаєте то без проблем зможете замовити це в інтернет-магазині Aleco. Спеціально до Нового року на сайті інтернет-магазину Aleco ми зібрали добірку статей, які допомагають обрати подарунки. Крім того, ви можете скористатись нашим калькулятором пропозицій, який допоможе обрати подарунки на потрібну суму. 

Для тих, хто ще не визначився, пропонуємо добірку найпопулярніших товарів серед вінничан. Можливо, це допоможе вам зекономити час та якнайшвидше обрати подарунки. 

СМАРТФОНИ

Xiaomi Redmi 4X обладнаний акумулятором в 4100 мАч, що дозволяє смартфону працювати два дні без підзарядки.

Найпопулярнішим подарунком на новорічні свята серед вінничан залишається смартфон. Люди намагаються знайти найкращі характеристики серед дизайну, ціни та якості. Популярністю користуються навіть дешеві моделі смартфонів Blackview та DOOGEE. Вже тривалий час найбільш затребуваною моделлю смартфона залишається Xiaomi Redmi 4X. Вони комплектуються у двох варіантах: із 32 гігабайтами вбудованої пам’яті та 16. На другому та третьому місці популярності - смартфони Xiaomi Redmi 4А та Xiaomi Redmi 5А. Останній вийшов нещодавно і лише набирає популярність. Це телефон з гарними показниками продуктивності та дизайном. В інтернеті по цій моделі поки мало відгуків, тому клієнти остерігаються його купувати. Але ті хто його обрав залишаються задоволені.  Найдешевший смартфон, який можна знайти в магазині -  Blackview з одним гігабайтом оперативної пам'яті. У нього просте меню і немає нічого зайвого. Такі смартфони обирають на подарунок дітям, або людям старшого покоління, яким особливо не важлива швидкість телефону.

ФІТНЕС БРАСЛЕТИ

Xiaomi Mi Band 2 – гідна альтернатива дорогим смарт-годинникам. Браслет допоможе відслідкувати вашу активність протягом дня і не дозволить пропустити важливі повідомлення на смартфоні.

Серед фітнес-браслетів лідером також залишається моделі компанії Xiaomi. Найпопулярніші зараз - Xiaomi Mi Band 2 та  Xiaomi Mi Band. Це дуже індивідуальні речі, які підійдуть на подарунок, як чоловікам так і жінкам. Вони мають високу якість за відносно низьку ціну. Стандартна комплектація йде з чорним браслетом, який за невеликі гроші (близько 150 гривень) можна змінити на який завгодно колір. Нещодавно з'явились моделі компанії Kronoz. У них такий самий функціонал та добре продуманий інтерфейс.

Серед цьогорічних трендів - Smart Baby Watch. Це розумний годинник, який відстежує активність дитини. В наш час це дуже корисна річ, яка дозволить батькам наглядати за дітьми. У ньому установлюється SIM-карта і батьки можуть завжди бачити де знаходиться та що робить їх дитина. З допомогою програми на смартфоні, можна відслідкувати: скільки дитина спить, коли вона їла, скільки годин була в школі та коли і куди пішла.  Коштують такі речі від 500 гривень.

ПЛАНШЕТИ

Samsung Galaxy Tab Е з діагоналлю 9,6 дюймів сподобається не лише любителям веб-сьорфігну, але й поціновувачам літератури.

Серед планшетів найпопулярнішими залишаються моделі з діагоналлю від 9,6 дюймів. По-перше, це зручно під час перегляду, по друге - такий планшет можна використовувати, як електронну книгу. Взагалі, зараз це вже майже взаємо-замінні гаджети, хоча безперечно планшет має набагато більше функцій. Популярністю користуються планшети з підтримкою 3G. Найтоповіші моделі - планшети Samsung Galaxy Tab Е з діагоналлю 9,6 та Samsung Galaxy Tab А з діагоналлю 10 дюймів. Вони зручні і продумані. SIM-карта в цих планшетах підключаться без перезавантаження гаджета. Без зв’язку ви не залишитесь ніколи. З SIM-карти можна роздати інтернет, а через Wi-Fi підключити будь-який планшет до мережі і на великому екрані дивитись все що вас цікавить. Планшет LENOVO TAB 3 71 найкраще підійде учням. Найдешевші моделі Nomi та Assistant у яких також заявлені непогані характеристики. Але за такими гаджетами  потрібно постійно слідкувати. Якщо відкрита якась одна програма, її потрібно закривати перед тим, як відкрити інше. Як правило в них обмежена оперативна пам’ять, розміром в один гігабайт.

МУЛЬТИВАРКИ

З мультиваркою Redmond RMC-M4511 готування їжі стає простішим і ви зможете виділити час для себе

Мультиварки - це просто хіт сезону. Будь-яка господиня, яка готує на кухні сама знає наскільки це інколи буває довго готувати тушковане м’ясо чи рис. У цьому вам допоможе мультиварка. Ті, хто дуже зайнятий і хоче зекономити час, обирає саме їх. Моделі можуть мати різне програмне забезпечення, яке дозволяє налаштовувати відкладені старти, підігріви, час коли мультиварка почне працювати та вимкнеться. Вам потрібно лише завантажити продукти, мультиварка за вас продумує увесь процес. Коштують вони від 800-900 гривень до 5000. Середня цінова категорія близько 2 000 гривень. Можна обрати модель з пароваркою та скороваркою. Найпопулярніші моделі в цій лінійці Redmond. Мультиварки зарекомендували себе дуже добре як за функціональними можливості, так і за строком служби. Часто в комплект додається книга з рецемтами приготування страв в мультиварці. Як правило це 150 - 200 рецептів. Найпопулярніша серед вінничан мультиварка  - Redmond RMC-M4511 та  RMC-M4506. Одна з них просто мультиварка, інша - мультиварка-скороварка.  

БЛЕНДЕРИ

BOSCH MSM6700 – це невеличкий кухонний комбайн на вашій кухні.

У блендерах лідирує фірма Bosch. Загалом це блендерні набори, які можуть по факту замінити невеличкі кухонні комбайни. В них окрім блендера входять міксер та подрібнювач. Три в одному. Найпопулярніші - BOSCH MSM6700 та BOSCH MSM67170. Дуже добре зарекомендували себе блендери компанії Redmond. Надешевше, що можна знайти у нас в магазині  - блендери ESPERANZA. Це простий занурювальний блендер, який коштує від 189 гривень.

ЕЛЕКТРОЧАЙНИКИ

BOSCH TWK3A013 – електрочайник, який доповнить інтер’єр будь якої кухні та служитиме довше

Електрочайники це завжди потрібна річ. Взимку, коли люди більше гріються та сидять вдома вони починають облаштовувати свій побут.  З більш дорогих - Bosch. з найдешевших електрочайник ESPERANZA. Bosch, як правило, доволі цікавого дизайну та мають більше додаткових функцій. У них гарний інтерфейс. Наприклад кришка відкривається при натисканні на кнопку крім того вони більш довговічні і краще виглядають.

КУХОННИЙ КОМБАЙН

Royalty Line RL-PKM-1800BG може стати вашим вірним та незамінним пімічником на кухні

Це річ, яка зовсім нещодавно увійшла в моду. Така техніка не вписується у розряд дешевих, тому дозволити собі її можуть не всі. Найпопулярніша модель -  Royalty Line RL-PKM-1800BG. Він один заміняє м`ясорубку, блендер та тістоміс. Модель BOSCH MUM 52120 вміє також шинкувати та віджимати сік. Середня ціна кухонного комбайна на ринку складає близько 3000 гривень. Кухонні комбайни також можна обрати в різних кольорах. Набриклад, останній є червоного, чорного кольору та металік.

Якщо ви досі не встигли придбати подарунки до Нового року - завітайте до нас у магазин на Хмельницькому шосе, 82, перший поверх (“Аналог”). Ми допоможемо вам обрати техніку на будь-який смак та під будь-який бюджет.

Ми працюємо з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 19:00, субота - з 10:00 до 18:00, у неділю - з 10:00 до 15:00. 

Графік роботи в святкові дні: 
30 грудня - з 10:00 до 18:00; 
31 грудня - з 10:00 до 17:00;
1-2 січня - вихідні; 
6 січня - з 10:00 до 15:00; 
7 січня - вихідний; 
8 січня - з 10:00 до 15:00.

До Новорічних свят з 13 грудня до 15 січня в магазині Aleco діють знижки до 60% більш ніж на 400 товарів з різноманітних категорій. Ознайомитися з асортиментом товарів, цінами і зробити замовлення можна за адресою https://aleco.com.ua/.

ALECO — центр вдалих покупок! Будемо раді співпраці і чекаємо Ваших замовлень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up