В мережі з'явилося відео з реєстратора ранкової аварії на центральному мосту

В мережі з'явилося відео з реєстратора ранкової аварії на центральному мосту

Як стало відомо: водій Опелю, порушуючи правила дорожнього руху, розвертався посеред мосту, та врізався у зустрічний автомобіль.

Аварія сталась сьогодні, 07 листопада, близько 08:15 на центральному мосту.  Водій Опелю, порушив правила дорожнього руху, розвернувся посеред мосту, внаслідок чого зіткнувся із зустрічним автомобілем Ауді. Останнього розвернуло на проїзній частині і він зіштовхнувся із ще двома автівками — позашляховиком Ауді та Фордом. Про це повідомляє Вінницький ситуаційний центр.

Учасники ДТП відмовились від допомоги лікарів, однак пізніше один з них поскаржився на біль в нозі. Його було госпіталізовано із попереднім діагнозом — забій лівого колінного суглоба. Врешті, близько 10:00 автомобілі забрали з проїжджої частини, рух громадського транспорту відновили.

Відео дня

Читайте також:

На Центральному мосту ДТП. Місто поринуло у затор (ОНОВЛЕНО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Vitaliy Volodymyrovych

    Це точно не розвертався а щось сталося з машиною невпорався з керуванням
  • Сергій

    https://youtu.be/q5DugDdrpZc Відео "Ситуаційного центру" по аварії.
  • макс

    100 відсотків, винен водій Ауді який скоріше на великій швидкості не дотримався дистанції
  • Жмен Винницкий

    Недавно розмитнений євробляхер!!! Неважливо чи у них українська реєстрація чи європейська!!! Вони залишаються євробляхерами і створюють небезпеку на дорозі!!!

    Анонім reply Жмен Винницкий

    Ось наглядний приклад неупередженної і всебічної оцінки ситуації)) І тут євробляхер, нехай в минулому, але, всеж таки, євробляхер! За те що не схотів, або просто не встиг, сплатити нашим чиновникам 1,5 вартості машини - розстіл зі спец конфіскацією!)) Порушують і порушували, незалежно від того які номери. А те що одні більше, а інші менше, то вже від безкарності, тобто, від бездіяльності наших поліцаїв. Якщо подумати, то в нас майже всі євробляхери, тому що, їздять па пригнаних авто) А чому на центральному мосту камера такої якості? Що, знов списали на камери по 100, а поставили по 5 баксів за штуку? Відео з котиками на київському мосту значно кращої якості.

    Поpошок reply Анонім

    Для . пояснюю, було використано цифрове збільшення, тому втратилась якість зображення. Місце ДТП на середині мосту, а камера встановлена на стовпі зі світлофором перед перехрестям. Тому, як навіть з матрицею 1/2.7 і розширенням ну нехай 10Мп в погану погоду надати тобі ідельне зображення. А для цього треба зум-об'єктив на 300-400мм і напів професійну фотокамеру.
    Порушують в основному бляхери, бо вони купили коптящі відра, а права купили в селі-продавши парк свиней. ПДР вони не знають.

    Pavlishin Sergey reply Поpошок

    і їздять принципово без поліса автоцивілки

    Анонім reply Поpошок

    Для .? Відразу стає понятно хто тут ...біл)) Риторика високоінтелектуальної і мислячої людини. Цікаво, а чому камери немає на самому ЦЕНТРАЛЬНОМУ мосту? А якщо є, то чому відео в сит центрі з камери, що розташована хз де? В когось, глибока і яскраво виражена  психічна травма, пов'язана з бляхами. А, ну да, окрім бляхерів, більше ніхто не порушує і раніше не порушував. Да і на село з їнхіми поросятами гнати, якось, негарно.)) По ходу, треба, все ж таки, встигнути на грибний сезон, а то відстав від нинішніх модних трендів)) А ще, семок Ви мені не відсипали, тому на ти переходити трохи зарано. Стосовно коптящих відер, то тут протиріччя. А саме, якщо людина обирає собі авто, з закордону в межах певного бюджету, то логічно, що сплачуючи за розмитнення 20%, а не 100-150%, покупець обирає авто в більш кращому технічному стані. А те що, з не  закордону і пройшло в нас по 300тис., то не коптящі відра? знову згадав про гриби)

    Анонім reply Анонім

    Маю на увазі відео з ситуаційного центру за посиланням.

    andreykobesp reply Жмен Винницкий

    яка різниця, що за машина і звідки. Головне хто за кермом, або "що" у даному випадку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up