«У машини майже відірвало колесо», — водійка хоче відсудити гроші за ремонт авто

«У машини майже відірвало колесо», — водійка хоче відсудити гроші за ремонт авто
  • Аварія сталася на вулиці Князів Коріатовичів ще 21 березня;
  • Матеріали передали до суду, потерпілі хочуть повернути гроші за ремонт;
  • А яму досі не залатали…

До редакції звернулася жінка, яка розповіла, що авто її подруги нещодавно постраждало через погану дорогу на вулиці Коріатовичів. У «Хонди» майже відірвалося колесо.

— Ми їхали з невеликою швидкістю, — каже Вікторія. — Було багато машин і ми потрапили у «тягучку». Яму помітили, але уникнути аварії вже не було можливості. Точніше, це був люк, навколо якого стирчала арматура. У нашої машини майже відірвало колесо. Довелося викликати евакуатор та везти машину на СТО.

Відео дня

Аварія сталася неподалік автоцентру «Фаворит». За словами жінки, у той вечір вони з подругою витратили майже 10 тисяч гривень у СТО тільки на те, щоб поставити авто «на ноги». Ці гроші хочуть повернути. Будуть судитися з «Укртелекомом». Чому з ними? Бо вони стали відповідальні за цей люк, коли проводили там свої роботи з проведення дротів.

У прес-службі патрульної поліції Вінниці підтвердили, що така пригода дійсно була.

Це був наїзд на люк оглядового колодязя, — каже прес-секретар УПП Вінниці Тетяна Фіщук. — Навколо колодязя було пошкоджено асфальто-бетонне покриття. Патрульні склали протокол за частиною 4 статті 140 КУпАП на відповідального за утримання люка оглядового колодязя.

Четверта частина вказаної статті передбачає відповідальність за ДТП, яке сталося через пошкоджену дорогу, та яке завдало матеріальних збитків.

Сьогодні, 1 квітня, наш журналіст знайшов той самий люк. Його не полагодили, а навколо зробили тільки попереджувальні знаки про ремонтні роботи.

Читайте також: Як відсудити гроші за ремонт авто у «Автодору»: детальна інструкція і поради експерта

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Задунайский Торонтуй

    ==водійка== - рогулизм. В украинском языке профессии не склоняются.
  • Еуропеец

    В такому псевдоєвропейському місті, як Вінниця, починаючи від колгоспника мера і міської ради та закінчуючи  комунальниками і поліцаями, які навіть не уявляють, що таке культура дорожньої безпеки. Як мають розташовуватись знаки, їх кількість і умови. В нас або знаків взагалі немає, або ж просто сколочена з дерева рамка, на ній висить два знаки і все. Ось така у нас Європа. Коли закуплять барєри, знаки, тощо? Їдеш і вночі тупо врізаєшся в те ж саме кільце на виїзді на Київській, бо погане освітлення  і погане проектування кругового руху

    З.А.Глядач reply Еуропеец

    А фари ввімкнути-слабо?
  • З.А.Глядач

    "...ми потрапили у «тягучку». Яму помітили, але уникнути аварії вже не було можливості"

    Невже у "тягучці" така велика швидкість,що можна про.бати яму? Чм,може,вони просто запи...заговорилися?
  • Божок Татьяна

    та яма там всю зиму!!!! перед новим роком її типу там чимось латали, але марно, і ось уже квітень настав, а ніхто навіть не збирається чухатись!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up