Син вінницького чиновника на Mitsubishі збив насмерть 4-річну дівчинку

Син вінницького чиновника на  Mitsubishі збив насмерть 4-річну дівчинку

В поліції кажуть, що дівчинка раптово вибігла на дорогу. Проте свідки зазначають, що позашляховик мчався на великій швидкості та після ДТП водій втік з місця аварії.

ДТП сталося на вихідних. Ми писали про це в матеріалі "У Калинівському районі молодий водій збив насмерть 4-річну дівчинку"

Журналісти Gazeta.ua з’ясували деталі аварії. За кермом позашляховика Mitsubishi L 200  був 19-річний син керівника Державної інспекція сільського господарства у Вінницькій області Олег Браніцький.  А дід  водія колись працював головою Калинівської райради. 

Свідки стверджують, що юнак намагався втекти з місця пригоди.Каретою швидкої допомоги дитину  доставили у лікарню. На жаль, під час надання медичної допомоги дівчинка померла.

Відео дня

Фото загиблої дівчинки Тетянки Коваль взяте з сайту "gazeta.ua"

Свідки аварії розказали журналістам, що водій мчав на великій швидкості.

- Я побачив, як дівчинку відкинуло на асфальт за метрів 20. Одні люди побігли до дівчинки, а я з друзями сіли в "Ладу" й догнали його за 500 метрів на повороті. Там він притормозив сам, бо попереду їхав "Мерседесом" його батько. Вони разом верталися з чийогось дня народження. Кажу Олегові: "Що ти зробив?". Він: "Нічого. Не знаю хто". А в нього фара розбита. Став до нього кричати, щоб вертався, то він мені відказав, що його тоді люди заб'ють. Але таки приїхав назад, – каже  Максим Конніков.

"Міліція їхала майже годину. Родичі  будуть робити все, щоб його витягнути. Кажуть, що він не тікав. Але на дорозі навіть тормозного шляху нема", – розказує дядько загиблої дівчинки Віктор Коваль.

Фото Олега Браніцького взяте з соцмереж

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого винуватцю загрожує 8 років тюрми.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Турбовец Оля

    Конечно! Все видят только чёрное и белое! Почему 4-х летний!!! Ребёнок был один в такое позднее время на дороге?? Куда смотрят родители? Он что, в песочницу заехал или к ним во двор? Знаю Олега уже давно. Порядочный, добрый, отзывчивый человек. Никогда не пользовался авторитетом своих родных. А то что уехал с места оно и понятно, состояние шока. Неизвестно как бы вы поступили в такой ситуации. Жаль парня, таких бы поискать ещё.
  • Вовк Андрей

    Скорее всего будет "рафик невиноватый". Но этому клоуну потом жить с этим остаток жизни...
  • Анонім

    Интересно, а почему это сын ездит на служебной машине сельхозинспекции?

    Анонім reply Анонім

    Вже встигли привласнити автівку! Куди дивляться правоохоронні органи?

    Анонім reply Анонім

    В оттопыренные денежные карманы они смотрят
  • Анонім

    Интересно, а каким таким "дивным" образом сын начальника ездит на служебной машине сельхозинспекции? Придумали очередную схему присвоения государственной собственности? Может кто прояснит ситуацию...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up