П’яний водій на SsangYong потрапив в тенета "куба-рушникосушарки"

П’яний водій на SsangYong потрапив в тенета "куба-рушникосушарки"

Позашляховик SsangYong подолав кілька трамплінів на вулиці Київській. В автівці спрацювали дві подушки безпеки.

 «Коло на вінницькій об’їзній, на перехресті вулиць Київської та Тарногородського, за короткий період часу зарекомендував себе не тільки дизайнерською, але і безпечною будовою, з точки зору дорожнього руху. Хтось бачить у ньому куб, який світиться,  хтось називає "рушникосушаркою". Сьогодні "куб" затягнув у свої тенета позашляховик "SsangYong", під керуванням чергового алко-героя», - повідомляє Володимир Черкас на ФБ.

За інформацією вінницького активіста, позашляховик впорався з краш-тестом на відмінно - подолавши кілька трамплінів автомобіль практично не постраждав, своєчасно зупинився і навіть підстелив під недолугу голову свого власника дві подушки безпеки.

Корисне посилання

Актуальні ціни на SsangYong у Вінниці на Automoto.ua.

Відео дня

"34-річний водій спочатку намагався запевнити патрульних, що за кермом їхав не він, однак згодом зізнався, що хотів ввести поліцейських в оману, та все ж таки пред’явив документи. Очевидці події повідомили патрульним, що в мить, коли сталась дорожньо-транспортна пригода, вони якраз фотографувались біля скульптури. Поява на газоні автомобіля їх добряче злякала. Однак, на щастя, ніхто не постраждав", - повідомляють в прес-службі "Патрульна поліція Вінниці".

 

У водія копи помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав 1, 37 проміле. 

Інспектори склали на чоловіка 2 протоколи: за вчинення ДТП та за керування транспортним засобом у стані сп’яніння. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Первый пошел - ехал бы быстрее, то пролетел бы и не заметил. Надо сажать сразу с первого раза в тюрьму за пьяную езду.
  • Евгения Лонгина

    Сашко тримайся, я за тебе... Твоя Надінька
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up