Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду

Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду
  • У п'ятницю, 20 листопада, неподалік села Лука Барська Барського району зіткнулися два автомобілі «ВАЗ 212» і Volkswagen Caddy.
  • В результаті аварії на місці події загинула 27-річна водійка «ВАЗа», працівниця Барського районного суду Вінницької області.
  • У ЗМІ повідомляють, що колеги прокурора з місцевої прокуратури були помічені в лікарні. Що вони там робили?

У Вінницькій області сталося ДТП за участю двох автомобілів, в результаті чого загинула працівниця Барського районного суду Вінницької області та ще троє людей отримали травми. Вони госпіталізовані в лікарню.

Про ДТП ми писали у цих матеріалах:

За інформацією сайту «Корупціонер в Україні», за кермом «ВАЗ 2112» була 27-річна працівниці Барського районного суду Вінницької області Вікторія Мельник. Вона, як повідомляє джерело, рухалася з порушенням швидкісного режиму, перебувала в стані алкогольного сп'яніння, не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу руху, де сталося смертельне зіткнення з автомобілем Volkswagen Caddy.

Відео дня

«Пасажири автомобіля «ВАЗ 2112» в результаті ДТП отримали травми різного ступеня тяжкості: пасажир №1 45-річний працівник районної прокуратури Лавров І. (власник «ВАЗа», знаходився в стані алкогольного сп'яніння) пошкодження хребта, пасажир №2 23-річна працівниця Барського районного суду Вінницької області переломи ключиці та тазу (попередні дані)», — зазначає джерело.

Пасажири автомобіля Volkswagen Caddy в результаті ДТП отримали травми різного ступеня тяжкості: пасажир №1 вагітна 28-річна дівчина (6 місяць вагітності) значні травми грудної клітини, №2 водій автомобіля (тверезий: дані драгера, медичний огляд в установі охорони здоров’я) .

Всіх каретою швидкої допомоги госпіталізували в лікарню. Водій «ВАЗа», яка виїхала на зустрічну смугу руху, — від отриманих ушкоджень загинула на місці пригоди.

У поліції додали, що остаточні обставини та причини ДТП будуть встановлені після проведення ряду експертиз. Транспортні засоби спрямовані на штрафмайданчик. Встановлюються свідки.

«Схема ДТП не вручена учасникам ДТП. За оперативною інформацією: прокурор Лавров І., який надав згоду на керування автомобілем дівчині в стані алкогольного сп'яніння, — знаходився в стані алкогольного сп'яніння, після судового процесу в Барському районному суді Вінницької області, суддя Питель О.В. Слід зазначити, колеги п'яного прокурора з місцевої прокуратури були помічені в діях по незаконному «очищенню» крові прокурора від алкоголю і тиску на медичний персонал», — повідомляє всеукраїнський журнал «Корупціонер в Україні».

Нові деталі ДТП у Барському районі. Серед потерпілих вагітна жінка

Слідчі управління поліції відкрили кримінальне провадження за другою частиною статті  286 Кримінального кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого»). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП на Станіславського: водій на BMW збив людину та втік

В лісі знайшли BMW, на якій насмерть збили вінничанина. Шукають, хто був за кермом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (161)
  • Olena Bemeshuk

    Язики мають дві речі робити істи і обсирати когось агов люди зупиніться загинула молода жінка рідним горе а вам аби язиками почесати нехай боженька непочує оцю вашу гидоту
  • Viktor Korenchuk

    СОСАЛА  НА  ХОДУ
  • Andrew Dinets

    Барский суд- модный приговор...
  • Сергей Лозинский

    Все, як завжди. Слуги Закону, і як завжди - п*яні. І як і завжди - і цим все зійде з рук. Бо вони ж, бля, жителі Олімпу...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up