В лісі знайшли BMW, на якій насмерть збили вінничанина. Шукають, хто був за кермом

В лісі знайшли BMW, на якій насмерть збили вінничанина. Шукають, хто був за кермом
  • Вчора, 10 листопада, у Вінниці на вулиці Київській біля зупинки «Станіславського» водій BMW збив насмерть чоловіка та втік. Автівку шукали всю ніч. Вдень іномарку знайшли.

Поліція вранці виклала повідомлення про пошуки автівки та водія:

«Поліція просить відгукнутися свідків аварії та надати інформацію, яка допоможе встановити автомобіль та водія. Інформацію можна повідомити за номером (093) 692-92-24 або 102».

Подробиці про аварію читайте у публікації:

Відео дня

У групі «ДКВ» на Фейсбуці Володимир Затайдух повідомив, що авто знайшли.

«Ну, що , ось і БМВ яке позбавило людину життя.

Знайдена в посадці біля клеверного мосту в бік Калинівки», — пише активіст.

У поліції підтвердили, що іномарку знайшли.

— Поліція проводить всі необхідні слідчі та розшукові заходи для встановлення особи та розшуку водія, причетного до аварії — розповідає журналістці «20 хвилин» керівник  відділу комунікації вінницької обласної поліції Анна Олійник.

За фактом слідчі управління відкрили кримінальне провадження за другою частиною статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

 

Читайте також:

На Майдані Незалежності водій Land Rover збив насмерть вінничанку

На Вінничині перекинувся автобус з 35 пасажирами, які їхали у Москву. Є постраждала

Трагедія в Браїлові: в школі на уроках померла семирічна Ельміра

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Андрей Эндрю

    Никого не найдут. Авто на бляхах.  Даже с юридической точки зрения, хрен докажете кто был за рулём. Тем более темное время суток. Конченые уроды, так и не решили проблемы з бляхерами
  • Читач20

    А як там ситіація з волієм лексуса який збив дівчину на соборній?

    Глобазоид Афромарк reply Читач20

    Ніхто не помститься за бідну дівчинку.
  • Max NonStop

    Пішохід сам винен, що перебігав дорогу у не встановленому місці, за що й поплатився життям...!!! А водій винен, що втік з місця ДТП, злякавшись відповідальності.👽.

    Максим Иванов reply Max NonStop

    Если  переходил не по переходу можно убивать?

    Анатолий Белоус reply Максим Иванов

    Видео самой аварии смотрели?

    https://www.youtube.com/watch?v=dn_WJwrxVJU&t=56s

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up