Смертельна ДТП на Станіславського: водій на BMW збив людину та втік

Смертельна ДТП на Станіславського: водій на BMW збив людину та втік
Фото з місця аварії взяте з соцмереж
  • Вчора, 10 листопада, у Вінниці сталася моторошна аварія. Водій іномарки на єврономерах збив людину та втік з місця ДТП.

Аварія сталася бизько дев'ятої години вечора на вулиці Київський біля зупинки "Станіславського". Відомо, що водій БМВ збив людину. Це сталося близько 30 метрів неподалік пішохідного переходу. Удар був настілки сильний, що потерпілого викинуло на узбіччя.

На місце приїхала поліції та швидка допомога. Медики констатували смерть та накрили тіло білою тканиною.

За свідками очевидців, водій втік з місця.

Відео дня

Відео перших хвилин після ДТП

А поки що дивіться відео (18+) перших хвилин після ДТП, яке нам надіслав читач

 

«Близько 23.00 на вул. Київській, біля зупинки Станіславського, в сторону виїзду з міста, приблизно в 30м, від пішохідного переходу БМВ з єврономерами збив насмерть пішохода, який вилетів на узбіччя дороги. БМВ втік з місця дтп», — написав нам вінничанин, який просив не називати своє ім’я.

Поліція розшукує водія та авто

За інформацією поліції, на вулиці Київській біля зупинки громадського транспорту «Станіславського» водій автомобіля BMW сірого кольору на іноземній реєстрації допустив наїзд на 51-річного вінничанина. Від отриманих трав потерпілий помер на місці пригоди.

— За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за другою частиною статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Поліцією проводяться всі необхідні слідчі та розшукові заходи для встановлення місця знаходження легковика та водія, причетного до аварії, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 

Поліція просить відгукнутися свідків аварії та надати інформацію, яка допоможе встановити автомобіль та водія. Інформацію можна повідомити за номером (093)692-92-24 або 102.

Читайте також:

На Майдані Незалежності водій Land Rover збив насмерть вінничанку

На Вінничині перекинувся автобус з 35 пасажирами, які їхали у Москву. Є постраждала

Трагедія в Браїлові: в школі на уроках померла семирічна Ельміра

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Next

    Для того щоб бляхери не їздили поліція їх  давно має штрафувати за НЕ розмитнення, для поповнення міського бюджету, а не кататтись по місту з закритими очима.

    Александр Яковенко reply Next

    Ви не зовсім правий. Проблема не в євробляхерах, а в людях. Машина сама не їде. Чи може мало тікають з місця дтп на українській реєстрації? Вчора проїжав там коли тіло було накрите, через 10 метрів після пішоходного переходу в сторону міста, точно так само жіночка почала перебігати дорогу перед нашою машиною. Проблема в тому що наших людей нажаль в цьому житті нічого не вчить. Як пішоходів так і водіїв. 30 метрів і цілодобово регульований світлофором пішохідний перехід.

    Максим Иванов reply Александр Яковенко

    Причина в одном. Эту машину невозможно найти с таким номером. На машине  с евробляхим номером могут  давить всех подряд.В  ДАI нет данных по этим машинам. И поэтому нужно их запретить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up