На Майдані Незалежності водій Land Rover збив насмерть вінничанку

На Майдані Незалежності водій Land Rover збив насмерть вінничанку
  • Вчора, 30 жовтня водій позашляховика Land Rover виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності та наїхав на людей.
  • У смертельній ДТП загинули дві людини, серед яких вінничанка.

У п’ятницю, 30 жовтня, в Києві сталося моторошне ДТП. Близько 16 години водій позашляховика Land Rover, втративши контроль автомобілем, виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності та здійснив наїзд на людей, що знаходилися біля зупинки громадського транспорту.

Після цього автомобіль врізався в рекламний щит, після чого на проїжджій частині вул. Хрещатик протаранив кілька нерухомих авто, в яких також перебували люди.

Відео моменту зіткнення

Відеодоповнення ДТП, що трапилася на Хрещатику:

Відео дня

 

Внаслідок ДТП загинули двоє людей, а трьох було госпіталізовано з травмами.

Чоловіку вручили підозру про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Серед загиблих у смертельній аварії в Києві жителька Вінниччини, повідомляє кореспондент Суспільного.

За попередньою версією, 66-річний водій втратив свідомість за кермом. Свідок підозрюваного лікар, він розповів, що у його пацієнта був інсульт, 19 жовтня його прооперували, а потім був реабілітаційний період. Чоловіка виписали 26 жовтня, а 30 жовтня він повторно приїздив на огляд.

Водієві суд обрав запобіжний захід

Найближчі два місяці 66-річний керманич іномарки знаходитиметься під цілодобовим домашнім арештом.

Вчора близько 16-ї години на вулиці Хрещатик сталася дорожньо-транспортна пригода.

Внаслідок ДТП дві особи загинуло на місці події та четверо отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Окрім цього пошкоджено п’ять автомобілів.

Того ж дня 66-річного водія іномарки затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Сьогодні Шевченківський районний суд столиці обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю.

У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюватимуть усі обставини та причини цієї смертельної ДТП. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Канікули закінчуються. Як вчитимуться на карантині в Вінниці та області?

В Україні оновили зони карантину. Куди потрапила Вінниця та область?

На апаратах штучної вентиляції легень та кисневій підтримці знаходяться 460 вінничан

На Вінничині перекинувся автобус з 35 пасажирами, які їхали у Москву. Є постраждала

Трагедія в Браїлові: в школі на уроках померла семирічна Ельміра

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (174)
  • Александр Шевчун

    Інсульт по Українські,--- лікується за 10 днів!? При інсульту пів року оговтуються! Реформи медицини України б'ють всі рекорди миру!!!
  • Сергей Заднипрянец

    жаль что его не забили до смерти на майдане! урода!
  • Олексій Окопник

    От гарну назву придумали ЗМІюки. Майже як заклик Вінничанам на помсту!? "В похід на Київ" - там вбивають прямо на МАЙДАНІ.. Та досить вже розмазувати ГОРЕ людське по новинах!
  • Hitriy Lys

    Тупорылые животные даже в состоянии овоща садятся за руль... Ска, вызови такси или садись в общественный транспорт, нет, ублюдошное ради своего мнимого удовольствия повозить жопу с комфортом, постоянно ставят жизни других в опасность! Теперь пускай отлеживается ещё 15 лет на зоне!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up