Канікули закінчуються. Як вчитимуться на карантині в Вінниці та області?

Канікули закінчуються. Як вчитимуться на карантині в Вінниці та області?
  • З понеділка, 2 листопада, у Вінниці учні 1-4 класів навчатимуться у звичайному режимі,  5-11 класи — у комбінованій формі.

Відповідно до рішення Державної комісії ТЕБ та НС на наступному тижні для Вінниці та області встановили знову «помаранчеву» зону адаптивного карантину.

Як вчитимуться на карантині учні Вінниці

«Враховуючи постанову Кабінету Міністрів України та постанову Головного державного санітарного лікаря України з 2 листопада організація освітнього процесу на території Вінницької міської ОТГ для учнів 1-4 класів буде здійснюватися у звичайному режимі», — зазначають у вінницькій мерії.

За інформацією відомства, учні 5-11 класів навчатимуться у змішаній (комбінованій) формі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять.

Відео дня

«Має бути здійснено поділ 5-11 класів на підгрупи з відвідуванням навчальних занять кожною із підгруп по черзі через тиждень», — додають посадовці.

За їх словами, дотримання усіх протиепідемічних вимог є обов'язковим.

Як вчитимуться на карантині учні в області

Про режим навчання повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов на своєму фейсбуці:

«Канікули сьогодні закінчуються:

з понеділка молодші класи йдуть до школи.

До мене часто звертаються батьки школярів щодо закінчення канікул для 1-4 класів.

З понеділка, 2 листопада, для них навчання продовжується.

Старша школа - 5-11 класи — попередньо до 15 листопада — на дистанційному навчанні»

Читайте також:

Черговий антирекорд по COVID: в Україні + 6 410. Скільки на Вінниччині?

МОЗ запропонував і уряд продовжив карантин до кінця року. Чи підтримуєте? (ОНОВЛЕНО)

Вінницьких школярів розпустили на канікули. Коли виходити на навчання?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Тетяна Мельник

    У смт. Вороновиця школу також закрили. Для початкової школи дистанційне навчання просто недопусииме. Закриття шкіл ніхто не контролює.
  • Світлана Зла

    Не навчання ,а дурдом.
  • Ольга Лапчевская

    Могилев- Подольский.  Со 2 ноября все идут в школу в обычном режиме

    Дим Под reply Ольга Лапчевская

    Ольга Лапчевская  у нас нет!

    Ольга Лапчевская reply Ольга Лапчевская

    Дим Под в смысле? Дети завтра не идут в школу?

    Дим Под reply Ольга Лапчевская

    Ольга Лапчевская  сказали опять выходной)
  • Svetlana Nikola Eva

    Цікаво,хто контролює ці питання?В Якушенецькому ліцеї початкова школа з 1 першого вересня майже весь час на дистанційному навчанні!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up