На Хмельницькому шосе «Пежо» в'їхав в дерево. Загинув 23-річний водій

На Хмельницькому шосе «Пежо» в'їхав в дерево. Загинув 23-річний водій
Страшна аварія сталася на Хмельницькому шосе. Іномарка стукнулась в дерево. 23-річний водій загинув на місці.

Як розказують у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, вчора, 10 лютого близько 23 години автомобіль «Пежо» виїхав за межі проїзної частини дороги по Хмельницькому шосе. За кермом сидів 23-річний вінничанин. Він отримав травми несумісні  з життям. За інформацією правоохоронців, водій не впорався з керуванням.

В соцмережах  в групі “Дорожный Контроль Винница”  виклали фото після аварії. Під фото в коментарях пишуть, що в іномарці був ще пасажир, який вижив в ДТП.

- Їхав зі сторони міста, входячи у затяжний поворот не впорався з керуванням (зі слів очевидців), - коментує Олександр Ярославський.

Відео дня


 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Працівники поліції з’ясовують обставини та причини аварії.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Бобык Вадим

    Друг мій, швидкість була приблизно 140-150(
  • Анонім

    Обратите внимание, у нас по городу на этих "пирожках" гоняют как на болидах формулы 1. Что они себе думают?!?!?
  • Анонім

    Останнім часом всі аварії на Хмельницькому шоссе...
  • Анонім

    явно не 90
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up