Моторошна ДТП біля Рибачого: водій Ford врізався на зустрічній у Mitsubishi

Моторошна ДТП біля Рибачого: водій Ford врізався на зустрічній у Mitsubishi
  • Вчора, 5 лютого, на трасі у Вінницькій області сталася моторошна аварія. Не розминулися Ford Scorpio та Mitsubishi Pajero.

Аварія сталась близько 17 години поблизу села Рибаче Літинського району Вінницької області.

— Попередньо встановлено, що 24-річний житель Літинського району, керуючи автомобілем Ford, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з позашляховиком Mitsubishi, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Внаслідок ДТП водій Ford та його 48- річний пасажир з травмами різного ступеню важкості доставили у лікарню.

Відео дня

Також надавали медики допомогу й 47-річному вінничанину, водію позашляховика. Але він відмовився від госпіталізації.

Автівки забрали на арештмайданчик. Наразі обставини автопригоди з’ясовує слідство.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

 

Читайте також:

ДТП на вулиці Пирогова: водій Nissan протаранив Lexus. Відео за четвер

Двоє юнаків розбили вітрину на вокзалі та вкрали десятки пляшок пива

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • NY

    Что то не сходится...Водитель Ford я так понимаю ехал задним ходом? И прям на всей скорости вылетел на встречку задним ходом? Или это уже начали отмазывать водителя паджеро?

    Скай reply NY

    У форда задній привід, на голольоді розверне - оком не встигнеш кліпнути. А про системи стабілізації якщо тоді і знали, то до сьогоднішніх днів мало які залишились в працездатному стані. Плюс судячи з пошкоджень - сумарна швидкість явно більше 200 кум/год, що паджеро в принципі не розжене. До того ж, водій паджеро в своїй смузі. Тому думаю нікого відмазувати не потрібно. Достатньо включати мізки
  • Юрий Бондарук

    Люди не економте на реєстраторі! Тоді й не буде "качелів" типу "зясовує слідство" (хто більше дасть слідаку).

    Человек reply Юрий Бондарук

    даже для телефона есть программы регистраторов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up