Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №3

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №3

Весь український авторинок на одному слайді, що цікавого у оновленому Renault Master, ТОП-10 автовиробників, які у 2019-му продали найбільше машин, що з безпекою на наших дорогах та ціни на компактний кросовер Skoda Kamiq, який скоро дістанеться України.

Продали? А тепер підрахуймо!

Ми дослідили понад 2 мільйони записів із відкритих даних Сервісних центрів МВС, щоб дізнатися, чим живий український авторинок минулого року. І нам це вдалося – тепер відомо, скільки нових, вживаних, імпортованих та перепроданих автомобілів було у 2019-му, чим і у якій кількості поповнювався автопарк, якими виявилися обсяги місцевого виробництва у порівнянні з «пригоном», та чимало іншого.

Тепер ці дані доступні для усіх – ще й безкоштовно, без реєстрації та смс. Тож не пропустіть нагоду дослідити те, що раніше було доступне лише поважним автобізнесменам, ще й за чималі гроші!

Відео дня

Читати більше…

Автомобіль тижня. Renault Master

Автомеханіки часом кажуть «не заважай техніці працювати». Не виключено, що ця приказка стосується і героя цього огляду – мікроавтобуса Renault Master. Машина майже без змін випускається близько 9 років, і лише зараз вона отримає певні оновлення, та й то такі, що скоріше стосуватимуться дизайну окремих зовнішніх частин. Також зміниться інтер’єр – буде нова передня панель, кермо і з’явиться великий дисплей мультимедійної системи.

Двигун залишиться знайомий – 2,3-літровий турбодизель, але з переглянутою системою керування, яка додасть більше тяги та економії пального. Коробки передач зміни не торкнуться – наразі залишається шестиступенева «механіка». Проте згодом виробник обіцяє показати повністю електричну версію машини – Master Z.E., із запасом ходу близько 200 кілометрів. Про те, як виглядатиме оновлений Master, та які ціни на нього в українських дилерів, можна дізнатись просто зараз, натиснувши «Читати більше».

Читати більше…

 

ТОП-10 автомобільних марок 2019 року. Хто в дамках?

Експерти Focus2move визначили, яким автовиробникам вдалось продати найбільше машин минулого року. Ми могли б навести ці дані прямо тут, але тоді ви втратите можливість перевірити себе: наскільки добре ви орієнтуєтесь у трендах світового авторинку. Тож спробуйте назвати хоча б 3-5 брендів, які, на вашу думку, на початку цього «Топу», а тоді тисніть «Читати більше», щоб дізнатися наскільки точним був ваш прогноз.

Читати більше…

Не бережемося. Статистика ДТП за 2019 рік

Ще один річний статистичний звіт, проте цього разу не про автомобілі, а про те, якою є безпекова ситуація на наших дорогах. А поки що вона доволі невтішна: кількість ДТП та їх жертв збільшилась, у порівнянні з минулорічними показниками. Навіть при тому, що окремі експерти офіційні дані вважають суттєво заниженими. Зрештою, поки немає альтернативних звітів про ДТП, пропонуємо ознайомитись із тим, як минув рік 2019-й, і з яких причин сталось найбільше дорожньо-транспортних пригод. Звісно, все це для того, аби осмислити ситуацію та бути більш обачними.

Читати більше…

 

За скільки продаватимуть Skoda Kamiq в Україні? Два мотори та дві комплектації

Найкомпактніший кросовер Skoda дістався і до України: стали відомі комплектації, які будуть доступні в автосалонах марки, та ціни на них. Як ви вже зрозуміли із заголовка – буде два двигуни. Один – дизельний (1,6, 115 к.с.), та бензиновий 1,5TSI потужністю 150 «конячок». Коробки передач – 6-ступенева «механіка» або 7-діапазонний «робот».

Детальніше про те, яка КПП з яким мотором буде доступна для замовлення, та про те, у скільки ж оцінили найменший кросовер марки – у нашій публікації.

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up