Аварія на Магістратській: «Пежо» врізався у новенький «Сітроєн» на світлофорі

Аварія на Магістратській: «Пежо» врізався у новенький «Сітроєн» на світлофорі

Сьогодні, 30 вересня, близько першої години дня, сталася аварія на Магістратській (колишня Першотравнева — авт.). Повертаючи на «світлофорі» водій «Пежо» врізався в правий бік «Сітроєну». Постраждалих в аварії немає.

Коли журналіст був на місці події, працівники поліції тільки почали розбиратися в ситуації та проводили розмову з водіями автівок. В результаті ДТП постраждалих не було, але машини «підбиті»: у «Пежо» трохи відвалився передній бампер, тоді як «Сітроєну» пощастило менше: передні та задні двері з правого боку пом’ялися в середину салону, так само як и переднє крило.

Водій «Сітроєну» розповів як все відбувалося за його версією:

— Я їхав по лівій смузі дороги (в напрямку «Книжки» — авт.). Почав набирати швидкість, коли побачив «зелене світло» світлофору. І тут бачу, що «Пежо», яке їхало по крайній лівій смузі, починає різко розвертатися, щоб поїхати назад (в бік площі Героїв Майдану — авт.). Водій «Пежо», мабуть, не пересвідчився, що я їду та врізався в правий бік, — розповідає чоловік.

Відео дня

Його дружина, яка сиділа в машині, розповідає, якщо б чоловік не зреагував, то «удар авто припав би на неї».

— Прикро, що сталася аварія. Машині лише півроку! — обурюється жінка. — А мій чоловік не порушував правила, він на початку року отримав права і не їздить швидше 70 кілометрів на годину.

Водій «Пежо» відмовився розмовляти з журналістом, мотивуваши це тим, що «вони й так розберуться, без преси».

Патрульні, які офомлювали аварію, запропонували водіям розійтись європротоколом чи скласти адмінпротокол.

— Різниця в тому, що при європротоколі розбиратися будуть ваші страхові компанії, тоді як при адміністративному — відносини будете вирішувати у суді, — пояснюють патрульні.

Поліцейські стверджують, що Магістратська (колишня Першотравнева — авт.) та Брацлавська (колишня Острозького — авт.) — це вулиці, де найчастіше відбуваються аварії. Тому вони радять бути водіям більш обачними на цих ділянках дороги у Вінниці.

Читайте також:

ДТП на Лесі Українки: «Таврія» врізалася в “Сімку”, що стояла на світлофорі

Аварія на об’їзній: 4 машини потрощені. Дев’ятеро людей госпіталізовано

Аварія на площі Гагаріна: тролейбус з людьми ледь не провалився під землю

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    лошок права купиль, машин купиль, а ездить не купиль...
  • Коберник Паша

    До кінця статі зявився рено, хоча його там і поряд немає))
  • Sergiy Kucheryavy

    Невірно викладено події. Пежо їхав правою смугою а сітроен лівою. Пежо не мав права робити маневр розвороту з крайнього правого положення.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up