RIA.com запускає Літню школу інтернів (Новини компаній)

RIA.com запускає Літню школу інтернів (Новини компаній)

Школа інтернів - це супер насичена навчальна програма для думаючих молодих людей. Ми перевіримо всі ваші таланти і компетенції, доповнимо і посилимо.   Подібні Школи та набори проводяться в RIA.com вже чотири роки поспіль, і кожного разу  покращується формат, вдосконалюється програма, доповнюються підходи.

Наша основна цінність - перевіреність: як для покупців, так і для продавців. Всіма командами і співробітниками ми будуємо перевірений інтернет. 

Проекти компанії: 

Школа інтернів - це супер насичена навчальна програма для думаючих молодих людей. Ми перевіримо всі ваші таланти і компетенції, доповнимо і посилимо.   Подібні Школи та набори проводяться в RIA.com вже чотири роки поспіль, і кожного разу  покращується формат, вдосконалюється програма, доповнюються підходи. Якщо ти  успішно пройдеш стажування - будь спокійний, ти отримаєш job-offer і зможеш будувати свою кар'єру, навчатися і приносити користь в одній з найпотужніших групі інтернет-проектів.

Відео дня

ДЛЯ КОГО: Школа інтернів: для тих, хто хоче стати Проект-менеджером, Розробником або SEO-спеціалістом у великій продуктовій ІТ-компанії.

ЩО ТИ ОТРИМАЄШ?

  • роботу на реальних проектах в команді;
  • роботу в системі KPI і цілей;
  • scrum та agile;
  • наставництво ментора;
  • безцінні знання в сфері аналітики, маркетингу, seo;
  • навчання в другій половині дня.

ВАЖЛИВО!

Інтернатура триває 3 місяці. Суть інтернатури - це робота на реальних проектах паралельно з навчанням. Ви почуєте купу корисної інформації і одразу будете застосовувати на практиці.
Інтернатура проходить в офісі компанії, 5 днів на тиждень по 8 годин на день. З першого місяця ти отримуєш стипендію. Стажеру надається робоче місце з технікою.

НАБІР ЗАЯВОК - до 15 червня на мейл [email protected].

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up