18-річна Оксана після ДТП у реанімації. Їй терміново потрібні кошти на лікування

18-річна Оксана після ДТП у реанімації. Їй терміново потрібні кошти на лікування
Ранком першого дня літа 18-річну Оксану Кандибу на Келецькій збив "Форд". Дівчина потрапила у реанімацію. Лікарі борються за її життя. А друзі Оксани тим часом збирають їй гроші на лікування.

Оксану Кандибу збили на перехресті вулиць Келецької і Шевченка. Вона поспішала на роботу в "Дастор". Переходила дорогу, щоб сісти на тролейбус. І раптом - біда.

Як повідомили, в обласній Державтоінспекції, це сталося близько дев'ятої години ранку. За кермом "Форду", що збив Оксану сидів 57-річний вінничанин. Правоохоронці кажуть, що дівчина перетинала дорогу в районі переходу, що регулюється кнопочним світлофором. Але чи показував він у той час пішоходам зелене світло, наразі не відомо. Триває слідство.

Оксану госпіталізували у міську лікарню швидкої допомоги. Її поклали в реанімацію.

Відео дня
>- Стан пацієнтки важкий, - каже начмед лікарні швидкої допомоги Богдан Трохименко. - У неї серйозна черепно-мозкова травма. Зараз наші медики боряться за життя дівчини.

Для друзів Оксани, звістка про біду, яка з нею сталася, була шоком.

- Ми усі дуже хвилюємося, - каже подруга Оксани Даша Калиновська.


Дівчина, яку збила машина, у минулому році закінчила школу №10, зараз заочно навчається у Торговому університеті, працює в овочевому відділі "Еко-маркету", що у "Дасторі" на Юності


Розповідаючи про Оксану, Даша не жалкує гарних слів.

- Ксюша - чарівна людина, - каже вона. - Весела, комунікабельна, чуйна. Її усі дуже люблять. Бо вона, як сонечко. Разом з нею сумувати просто неможливо.

Щоб якось помогти Оксані та підтримати її батьків, друзі та приятелі дівчини вирішили скинутися грошима.

- Оксана завжди усім допомагала - як могла і чим могла, - каже Даша. - А тепер їй потрібна допомога. Тільки, на жаль, від нас мало, що залежить. Єдине, що можемо, це зібрати кошти на лікування.

У соціальній мережі "Вконтакте" на підтримку збору коштів розгорнувся цілий рух. Друзі Оксани підключили до цього своїх друзів. Майже усі, хто знайомий з Ксюшею, розмістили на свої сторінках заклик їй допомогти.

Сторінка Оксани "ВКонтакте"

Клуб "ВКонтакте" для збору коштів для лікування Оксани

- Ми просимо усіх небайдужих допомогти нам, - каже Даша. - Уже діє банківській рахунок. Будемо вдячні за кожну гривню, яку ви на нього покладете. Ці гроші Оксані зараз дуже потрібні.

Банківський рахунок для збору коштів на лікування Оксани Кандиби - 4405 8850 1559 6718. Усе, що потрібно - прийти в «Приват-банк», дати касиру папірець з номером рахунку, вашим прізвищем, ім’ям, по-батькові та, власне, гроші. Довідки за телефонами: (063)7171422 - Іра, (063)4895565 - Даша.
Читайте також:
19-летняя винничанка после ДТП попала в реанимацию
Допоможіть врятувати Оксану

12 червня в рамках акції "Допоможіть врятувати Оксану" на Парижі буде майстер-клас з хіп-хопу, казки та боді-арт

Під час вечірки в нічному клубі "Кумбари" сьомого червня в рамках акції "Допоможіть врятувати Оксану" було зібрано ще 475 гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    Я думаю что с ней будет все в порядке, я просто в этом убежден до глубины души !

    Anonymous reply Anonymous

    Выздоровления! вот только столько людей сбивают машины и почему-то больше всего внимания только на одном человеке... если бы про каждого так заботились

    Anonymous reply Anonymous

    Дай Боже здоровья!!!
  • Anonymous

    Тільки до Даші і Іри я не можу дозвонитись.
  • Anonymous

    Німетчина теж тримає кулачки за Оксанине одужання.
  • Anonymous

    Білочка,ти сильна,в тебе ВІРЯТЬ ВСІ твої друзі,батьки,вся Вінниця ,вся Україна молиться ,тримає кулачки за тебе!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    приятно удивляет позитивная активность друзей Оксаны и тех, кто никогда ее не знал ; редакции РИА, отдавшей этой теме сегодня свою первую полосу, и отзывчивость жителей нашего города. Оказаться неодиноким в беде - очень важно. "Делай добрые и дела и бросай их в воду" - говорили древние мудрецы, - вот что нужно ставить в "статус" своей жизни. Оксаночка, выздоравливай. Ты не одна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up