Оператору-педофілу у Вінниці дали сім років тюрми

Вінницького телеоператора ВДТ-6 засудили за розбещення неповнолітніх хлопчиків, виготовлення та розповсюдження порнографії. У грудні Ленінський райсуд Вінниці виніс вирок – сім років позбавлення волі. А пред’явили звинувачення 45-річному телеоператорові в травні минулого року.

Тоді ця скандальна історія про педофіла, який знімав на професійну камеру свої статеві зносини з хлопцями-підлітками у нашому місті, шокувала Вінницю. Три роки знімалося порно у готельних номерах та знятих квартирах.
Правоохоронці дізналися про це торік наприкінці березня, коли 17-річний вихованець Тульчинської школи-інтернату після втечі звідти потрапив у Вінницький дитячий приймальник-розподільник. Там хлопець розповів про свої регулярні інтимні стосунки з вінничанином, який знімав це на відео.
Міліція почала шукати на підтвердження слів підлітка більш вагомі докази. Коли готова були пред’явити звинувачення, оператора затримали. У нього влучили видео- та фото-продукцію.
Маючи доступ до техніки, оператор телекомпанії монтував ролики і продавав їх по 300 доларів за екземпляр через Інтернет. Слідство встановило ще трьох дітей, вихованців того ж інтернату, яких розбещував оператор. Наймолодшій „моделі” педофіла – 11 років.
Хлопцеві, який розповів правоохоронцям про зйомки, вінничанин робив дорогі подарунки, дав гроші. За це той вдовольняв „доброго дядю” з Вінниці та звів з ним своїх молодших товаришів по інтернату.
Тульчинська школа-інтернат - заклад відкритого типу, тому діти мають змогу виходити за межі з дозволу адміністрації. Дирекція відпускала, бо про збочення вінничанина не догадувалася. Сприймала його як ймовірного всиновителя. Але, як виявилося, помилялися. До себе у сім’ю він нікого брати не збирався. До речі, у самого двоє синів - 20 та 14 років.
Читайте також:
Дитяче порно знімав вінницький телеоператор
«Якої орієнтації чоловік – на обличчі не написано»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Между прочим, руководство интерната этого человека видела всего один раз. И больше он там не появлялся. Так что, подростков отпускали совсем не к потенциальному усыновителю А просто в город. Проверять информацию надо.
  • Anonymous

    Наталья Гончарук опять взялась за раскрытие "маньяков". Мадам, вы точно проверили то что пишете, или так, с пальца высосали. Помнится именно эта пани уже писала подобные статьи "под заказ", когда их сотрудница об этом попросила.
  • Anonymous

    Согласен с мнением 789.А по поводу,что милиция закрыла еще одного "опасного преступника",это пугалка для правильных громадян.Артековское дело давно закрыто,виноваты сами потерпевщие.А сколько их еще за мелкие подарки ходят добровольно к таким дядям и тетям?
  • Anonymous

    В 17 років, "ці діти" вже самі все розуміють, в більшості випадків йдуть на секс за власним бажання. Цікава країна в 17 років можна одружуватися, але сексом займатися ні?

    Anonymous reply Anonymous

    Ты что из таких же?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up