Мер попався на хабарі

Мер попався на хабарі
Мер Немирова Віктор Качур попався на хабарі майже у два мільйони гривень.

Співробітники міліції затримали його сьогодні, 24 червня, при отриманні 1,85 млн гривень хабара.
Про це йдеться в повідомленні Департаменту зв'язків з громадськістю МВС.
За повідомленням, мер міста отримав 1,85 млн гривень від директора відкритого акціонерного товариства за вирішення питання про передачу земельної ділянки площею 1,5 га в оренду з подальшим її викупом.
Чиновник був затриманий співробітниками Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю у Вінницькій області прямо в будівлі міськради, де відбувалася передача грошей.
Зараз проводиться перевірка, встановлюється коло осіб, які можуть бути причетні до цього посадового злочину.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Читайте також:
Справа мера Качура: дві правди про два мільйони
Капличка на цвинтарі – причина конфлікту в Немирові
За сотку землі в Немирові - 1,5 тисячі доларів?
Віктор Качур - фігурант кримінальних справ (ФОТО)

Екс-мера Немирова відпустили із залу суду

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (95)
  • Anonymous

    Це повний брєд!!!!
  • Anonymous

    Мусорки фильтруйте базар
  • Anonymous

    http://vn.20minut.ua/news/10179137
  • Anonymous

    Свободу В.М.КАЧУРУ!!!

    Anonymous reply Anonymous

    так он свободен. просто в тюрьме ) свобода = это состояние души.. ни хера с ним не станет, посидит восьмерочку, может даже коронуют, и вернется к вам, уважаемые немировчане уважаемым челом..может даже на майбахе научится ездить

    Anonymous reply Anonymous

    Уважаемый, самсон семеныч, если бы Вы назвали свое имя (реальное), думаю, наши форумчане Вам бы показали где раки зимуют, порвали бы как газетку. Совет: сидите и не квакайте, а не то (за вашими словами) станете импотентом и немедленно получите рак яичек. Не хворать!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    гость 02/07/2010 17:09 -1690 -------------------------------------------------- Дима меня зовут.. и что дальше, пи..да..бол

    Anonymous reply Anonymous

    Назовите свою фамилию уважаемый г-н Дима

    Anonymous reply Anonymous

    качур

    Anonymous reply Anonymous

    самсон, лікуйтесь, але це навряд чи допоможе Вам.

    Anonymous reply Anonymous

    Только реальную, если Вы не трус. Пусть все форумчане знают, оппонента........................
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up