Олександр Ревунов іде в депутати міської ради від партії «Опозиційна Платформа — За Життя» (Прес-служба партії «ОПЗЖ»)

Олександр Ревунов іде в депутати міської ради від партії «Опозиційна Платформа — За Життя» (Прес-служба партії «ОПЗЖ»)

«За 5 років моєї роботи у міській раді було зроблено чимало, але я прекрасно розумію, що достатньо не буває. Я відчуваю в собі сили та маю бажання продовжити роботу на благо міста. На сьогодні у Вінниці політична партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» – це єдина реальна конструктивна опозиція. Я вважаю, що ефективною робота міської ради, може бути лише за наявності альтернативної думки та конструктивного діалогу між депутатами. Саме для цього потрібна наша партія. Ми зібрали команду професіоналів за різними напрямками, які готові робити Вінницю ще кращою», – заявив Олександр Ревунов на партійній конференції.

Олександр Ревунов, корінний вінничанин, чинний депутат Вінницької міської ради, керівник управління комплексного інжинірингу у ПАТ «Концерн Галнафтогаз», входить до складу топ-менеджменту. Під його керівництвом побудовано триста п’ятдесят два автозаправних комплексів по всій Україні, збудовано та реконструйовано двадцять підприємств нафтогазового господарства та два газових сховища. Створив понад десять тисяч робочих місць.

Олександр з дитинства мріяв стати будівельником:

«Відверто кажучи, я вже не згадаю звідки в мене народилася ця ідея, але після закінчення восьми класів, я, не вагаючись, подав документи на вступ до Вінницького будівельного технікуму, що належав до Міністерства житлово-комунального господарства. Вступний конкурс на спеціальність, куди я подав документи – «промислове та цивільне будівництво» був найвищий, тому я щиро радів зарахуванню на навчання», – згадує депутат.

Після закінчення технікуму з червоним дипломом, вступив до Вінницького національного технічного університету на інженерно-будівельний факультет, та вже після першого курсу, прийняв непросте для себе рішення: добровільно пішов служити на строкову службу в армію та призупинив навчання.

«Я переконаний, що кожен чоловік повинен вміти захистити свою сім’ю та свою країну. Характер, дисципліна, патріотизм та правильні цінності – все це дає армія», – пояснює Олександр Ревунов.

Після закінчення університету, влаштувався на роботу інженером-будівельником у відділ капітального будівництва, обласного управління «Вінницянафтопродукт».

Олександр Ревунов, все своє життя присвятив роботі за фахом: будівництву в галузі нафтопродуктів. Його професійна біографія налічує понад 25 років постійного просування кар’єрними сходами. Сьогодні він керівник управління комплексного інжинірингу у ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (ОККО group), де входить до складу топ-менеджменту.

Його діяльність охоплює всю Україну, але Олександр Ревунов залишається відданим Вінниці, його сім’я проживає тут, більшість робочого часу він проводить саме у вінницькому кабінеті.

Окрім цього, Олександр Ревунов останні 5 років присвятив депутатській діяльності, багато зробив для рідної Вінниці, допомагав її мешканцям. Користується великою повагою та авторитетом серед вінничан, про що говорять неодноразові звернення з подякою від мешканців міста.

Багато часу та ресурсів Олександр приділяє благодійній діяльності. Допомагає церкві, школам, бібліотекам, дитячим будинкам, безпритульним тваринам.

Православна церква, оцінивши вклад, нагородила його п’ятьма орденами.

Також він багато робить для розвитку спорту в місті, є чинним віце-президентом обласної Федерації боксу.

Одружений, має доньку, щасливий дідусь двох прекрасних онучок.

«Мені важливо, в якому місті живу я, мої діти, онуки. Я багато робив і буду робити для його благоустрою. Мені важливо, аби нужденних у Вінниці ставало менше, а щасливих посмішок — більше. Саме тому я вирішив знову піти на вибори», — зазначив Олександр Ревунов.

Коментарі (27)
  • Яков Соболевский

    Він справжній!
  • Роман Пилипенко

    Хорошо, что не от Слуг.
  • Nik Shevchenko

  • Victoria Kovalchuk

    Пересекались с Александром, когда собирали помощь в детский дом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up