Як і скільки вінничанка Оля Полякова заробляла на початку своєї кар’єри

Як і скільки вінничанка Оля Полякова заробляла на початку своєї кар’єри
  • Сьогодні Оля Полякова — одна з найдорожчих артисток України і катається на авто за три мільйони. Але розпочинала свій творчий шлях співачка з Вінниці зі 100 доларів за виступ. А на руки вона взагалі отримувала лише 15 — саме такі були умови контракту.

 

Про це розповіла перша продюсерка поп-діви Ірина Ковальська у ефірі програми Викриття на телеканалі KYIV.LIVE.

Як Полякова знайшла першого продюсера

Ковальська каже, що її знайомство із майбутньою Королевою ночі було дуже незвичним.

Відео дня

— Все почалося з того, що ми познайомилися з чоловіком, який робив добре ремонти. Ми якраз переїздили до нової студії, і нам це було необхідно. Домовилися, що будемо його рекламувати, а він нам зробить ремонт у студії. Бартер був дуже ефективним: і йому, і нам усе подобалося. Тож, далі він привів до нас свою племінницю, яка хотіла співати, і попросив зайнятися її просуванням. Це і була Оля,  поділилась спогадами Ірина.

Стало відомо, як і скільки Оля Полякова заробляла на початку своєї кар’єри
Оля Полякова в молодості (скриншот з відео)

Продюсерська команда забезпечувала зірку усім необхідним — оплачувала курси з візажу, купувала сценічні костюми, а інколи і допомагала із оплатою квартирної ренти.

Стало відомо, як і скільки Оля Полякова заробляла на початку своєї кар’єри
Оля Полякова в молодості (скриншот з відео)

Які гонорари були у Полякової

Успіх довго не приходив до співачки, однак вона хвилювалася більше через те, що ніяк не може зустріти своє кохання.

За кілька років її гонорар зріс до 1000 доларів за виступ, з яких вона отримувала 150.

А під час одного із корпоративів вона нарешті познайомилася з Вадимом  своїм майбутнім чоловіком.

— Він був королем цього свята. Концерт відбувався на кораблі. Корабель пливе по Дніпру, Оля виступила. Він спустився до нас і запросив за стіл. Вона почала переказувати комедію американську. А вона вміє красиво розповідати і смішно. І вони просто починають реготати. І це було місце знайомства, — розповіла Ковальська.

Нагадаємо, що Полякова розпочала музичну кар'єру наприкінці 1990-х, ставши лауреатом фестивалів "Море друзів" у Ялті та "Крізь терни до зірок" в Черкасах.

У 2001 році вийшов її дебютний альбом, на підтримку якого зняли відеокліпи "Мальви" і "Цілуй мене".

Джерело: РБК. Україна

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Жора

    20 мин, а почему эта типа "певица" никогда в Виннице  не выступает?

    Аліса Воронюк reply Жора

    То що Ви ніколи не були на її виступах не значить що Вона не виступає внас В Вінницв
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up