Вінницькі депутати виділили гроші на укріплення Придністровського кордону

Вінницькі депутати виділили гроші на укріплення Придністровського кордону
На зміцнення кордону депутати Вінницької облради виділили з бюджету 388 тисяч гривень.

- Кошти в сумі 138 тисяч гривень виділені на посилення охорони та інженерне дооблаштування центральної Придністровської ділянки українсько-молдовського кордону. Ще 250 тисяч гривень виділені на проведення заходів з оборони території області і захисту населення від військового втручання, - розповів голова постійної комісії облради з питань зміцнення законності Віталій Мрачковський - повідомляє Укрінформ.
За словами депутата, спільно з правоохоронними органами, військовими частинами Збройних Сил України, кордони будуть охороняти загони Самооборони. Кошти з обласного бюджету надійдуть виконавцям цієї програми - Ямпільській і Піщанській райдержадміністрації, Вінницькому обласному військовому комісаріату.
Охорона здійснюється на ділянці річкового кордону по Дністру і сухопутній ділянці з Республікою Молдова на її Придністровському сегменті в межах Могилів-Подільського, Ямпільського та Піщанського районів Вінницької області, протяжністю близько 200 км.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Я то патріот, але 250 тис. грн. для оборони то копійки. Тим більше, що вони швидко знецінюються та розкрадаються. Це просто не нормально, що в Україні на озброєнні перебуває техніка, яка мала бути списана ще 20-30 років тому. І у нас два БТРи відремонтували, 30 бронежилетів закупили і тішаться наскільки модернізували армію. Та у разі нападу Росії Українські війська зможуть хіба що на деякий час стримати наступ і то більше за рахунок відважних хлопців, ніж завдяки старим танкам і зброї. Існує ще одна проблема: оскільки Україна перебувала у складі СРСР і досі нічого нового з у ВПК істотно не виготовила - у московських архівах Генштабу та ФСБ містяться усі дані про наше озброєння, дислокацію в/ч, та іншу секретну інформацію. Господи, убережи Нас від війни!!!
  • Anonymous

    Ау,люди!Объясните мне,тёмному,как можно на 250 т.г.(1 млн.деревянных РУ) защититься от военного вторжения???(Миг-29,по-скромному стОит МИНИМУМ 30 млн. долларов),а это истребитель,не штурмовик.
  • Anonymous

    "...Ще 250 тисяч гривень виділені на проведення заходів з оборони території області і захисту населення від військового втручання..." Сильно!Напоминает старый анекдот: -Василий Иванович,танки! -Закрой калитку,а то огород вытолочат.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up