В Іловайському котлі загинуло п’ять бійців з Вінниччини

В Іловайському котлі загинуло п’ять бійців з Вінниччини
Станом на 11 вересня стали відомі імена п'ятьох українських військових, які загинули в "Іловайському котлі".

В'ячеслав Дремлюха

Хлопцю 22 роки, сам з Бершаді, служив у Збройних силах України. Загинув у "котлі" під Іловайськом. Тіло бійця пролежало на сонці чотири дні, поки його ідентифікували. У хлопця залишились сестричка та наречена. Він ніде не працював, лише підробляв. Родина живе скромно. Мама – продавчиня, а тато безробітний. Його поховали 6 вересня у Бершаді поховали.

 

Відео дня

В’ячеслав Катрич

7 вересня поховали 35-річного В'ячеслава Катрича із Калинівки. Проходив строкову службу у спецпідрозділі «Ягуар» у Калинівці. На війну призвали у липні в батальйон «Миротворець». Їхньою основною функцією була робота у звільнених Нацгвардією містах. Рідним сказав, що їде на 45 днів, а потім з ротацією повернеться додому. Його брат Павло розповів, що з 25-26 серпня зв'язок з В’ячеславом зник. Загинув військовий 29 серпня. Якраз приблизно у ці дні він мав би повернутися додому.

Сергій Ар'янов

Хоронять 28-річного вінничанина 10 серпня. Сергій був добровольцем. Пробув у АТО він півтора місяця. Кілька днів тому набрав дружину й сказав, що їде на завдання. Телефон виключив. І уже чужі люди повідомили, що Сергій загинув. Рік тому хлопець одружився. Його коханій Марині двадцять років.

Віктор Ковальчук

Народився Віктор 8 грудня 1992 року в Козятині. Всього два місяці тому Віктор закінчив навчання в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (факультет аеромобільних військ та розвідки), після чого поїхав у зону проведенні АТО, де воював у складі 80-ї окремої аеромобільної бригади, будучи командиром взводу. Віктор загинув від несумісного із життям пораненням під час виконання бойової операції. Батько Віктора після смерті сина покинув роботу вчителем фізкультури й пішов служити до Нацгвардії.

Василь Івкун

Тридцятиоднорічний оператор-навідник БТРа. Народився у Ямполі. Встиг зателефонувати матері перед смертю: «Мамо, тут все горить!»  «Мамо, танки!» – потім зв'язок з хлопцем обірвався.

За матеріалами "33 каналу".

Коментарі (17)
  • винничанин

    Хотели деньжат подзаработать бездельники, а теперь их родители будут в долги влезать, чтобы по-людски похоронить своих чад. Держава, понятно, "отморозится" и не даст ни копейки, чтобы похоронить своих "героев".
  • Торонтуй

    Это пока что толькр легкая разминка. До того момента пока не будет уничтожен майданизм погибнут многие тысячи дурачков.

    винничанин reply Торонтуй

    Думаю, тогда счёт пойдёт уже на десятки тысяч, а тысячи дурачков уже полегли, сражаясь за "добробут" Порошенко, Коломойского&Co.

    Крот Дмитрий reply Торонтуй

    Давай встретимся! Разговор есть.

    винничанин reply Крот Дмитрий

    Ты кто, Максим Зверев или Борис Моисеев, что к мужикам пристаёшь ?

    Крот Дмитрий reply винничанин

    ты не винничанин. ты петух зашквареный! сын шлюхи!

    Крот Дмитрий reply винничанин

    ты не кукарекай. давай стрелканемся. глаз твой тебе на жопу натяну. уебок!
  • протоукр

    Примерно столько же гибнет за неделю в ДТП по области. Потерь нет.
  • небайдужий

    Слава Героям!!!.........

    Гордый Варяг reply небайдужий

    Аллаху Акбар!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up