Про можливість терактів попередив головний міліціонер Вінницької області


Про можливість терактів попередив головний міліціонер Вінницької області
Закликав вінничан бути пильними і обачливими начальник обласної міліції Олег Школьний вчора, 24 липня, на спеціально зібраній прес-конференції. Він думає, що у Вінницю зі сходу можуть привезти „подарунки”.

- Ми не виключаємо, що частина людей з нашого регіону могли приймати участь в бойових діях там, на сході України, - сказав він. - Немає у мене стовідсоткової впевненості, що наші вінничани настільки патріотичні, що ніхто туди не поїхав за гроші чи по якихось інших мотивах. Але саме страшне, ці люди можуть привезти сюди із собою якісь „подарунки” нам.

Про те, що вінницька міліція допускає можливість терактів і на території нашого регіону, говорили давно. На сайті обласної міліції постійно висить заклик до городян дзвонити на „102” за найменшої підозри: „У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи в населених пунктах чужих автомобілів, підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляйте”.

Зараз начальник міліції між іншим сказав, що на території нашої області є чимало запущених колгоспів, ферм, селищ, де можна переховуватися. А контролювати всю територію правоохоронці не в змозі. Тож просив людей допомагати міліції інформацією про підозрілих.

- В суботу був на наших фонтанах – безтурботність наших людей просто вражає, - каже полковник Школьний. - Я розумію, люди відпочивають, а на відпочинку притупляється пильність. Але пильність повинна бути скрізь і завжди, тим більше, в місцях скупчення людей. Зрозумійте правильно. Це не якась істерія, шпіономанія чи полювання на відьом. Ми повинні максимально дбати про безпеку своїх рідних, своїх дітей, своїх земляків, аби такого, як в інших регіонах. Там почастішали випадки скоєння правопорушень з ознаками диверсійних і терористичних актів, підривають залізничні та автотранспортні магістралі... Бойовики мають на меті розширити зону бойового конфлікту та дестабілізувати ситуацію в державі. Об’єктом диверсійних та терористичних дій може стати будь-який регіон.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • О.Глядач

    Параноя?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up