Вінницькій журналістці потрібна допомога. У неї четверта стадія раку

Вінницькій журналістці потрібна допомога. У неї четверта стадія раку
Марина Богданова
  • Донедавна Марина Богданова займалася улюбленою роботою і не сильно переживала за своє здоров’я. А тепер майже всі її сили, яких залишилося не так багато, йдуть на боротьбу з двома пухлинами.
  • В анамнезі Марини — рак четвертої стадії, але, на щастя, лікарі говорять, що вона ще має шанс зупинити хворобу.

Ще кілька місяців тому Марина активно займалася журналістикою та піар-проектами. Навіть при постійному болі в животі і спині вона намагалася працювати якомога краще. А ситуація з ковідом не налаштовувала на відвідування лікарень.Та коли біль став ще сильнішим, жінка все ж таки звернулася до лікарів. Обстеження на УЗД показало в її організмі новоутворення — лікарі направили на КТ. А згодом аналізи на онкомаркери підтвердили, що пухлини ракові. 

У Марини діагностували аденокарциному — злоякісну пухлину в підшлунковій залозі. Також хвороба метастазувала у печінку ще однією пухлиною. Лікарі сказали, що це четверта стадія, проте зупинити онкопроцес поки що можливо. 

— Спочатку лікарі хотіли робити мені операцію, але після додаткових обстежень змінили рішення. Сказали, що в моєму випадку робити цього зараз не можна, і порадили розпочинати комбіновану з кількох препаратів хіміотерапію, — розповідає Марина Богданова. — Ця хімія вважається інноваційною у світовій онкології, дає найкращі на даний час результати, але вона дуже високотоксична. Лікарі попередили, що її наслідками можуть бути навіть летальний результат, або інсульт чи інфаркт. 

Відео дня

Протягом місяця Марина займалася пошуками більш ефективного та менш вразливого для організму лікування. Наразі є пропозиції як з українських, так і з німецьких клінік. Впродовж найближчих днів Марина повинна остаточно визначитися та розпочати лікування, оскільки, говорить вона, відкладати вже не можна.

До того ж, самопочуття Марини суттєво погіршилося порівняно з першими днями осені, коли в неї виявили онкологію. Зараз жінка вже не може працювати. Сил не вистачає навіть на активну організацію лікування та вирішення побутових справ. 

— У нас такий менталітет, що коли щось починає боліти, ми випиваємо пігулку або терпимо. Якщо біль стихає, ми про нього забуваємо. А даремно. Так, ніхто не любить ходити до лікарів і обстежуватися, тим більше, що це коштує неабияких грошей. Але якби я раніше звернулася до лікарів, і мені поставили діагноз на ранній стадії, то лікування було б простішим, а шанси на одужання — вищими, — говорить Марина Богданова. — У мене впродовж тривалого часу були яскраво виражені різні симптоми, але я ними нехтувала. Тому дуже раджу всім: якщо вас турбує якийсь біль, не зволікайте, йдіть на обстеження. Не гайте марно часу — від вашого відповідального ставлення до свого здоров'я залежить ваше життя. 

Як будь-яка онкологія, лікування Марини дуже дороговартісне. Жінка розповіла, що тільки препарати на один курс хіміотерапії коштують понад 30 тисяч гривень. А на встановлення порту в артерію, через який будуть вводитися препарати протягом усіх курсів хіміотерапії, потрібно ще 20 тисяч гривень. Крім того, є ще аналіз на найкращу чутливість пухлин до тих чи інших препаратів, який проводять лише в США та Бельгії — він коштує більш ніж 100 тисяч гривень. І це тільки перші кроки лікування. 

Тому Марина була вимушена звернутися до небайдужих людей з проханням допомогти. Завдяки людському милосердю вдалося зібрати кошти на початок лікування. Однак навіть на терапію протягом кількох місяців, а тим більш на можливу операцію, цього занадто мало. Тому збір коштів на допомогу не призупиняється. 

— Для мене це величезні, неймовірні суми. І я вражена, яка велика кількість людей вже відгукнулася і вирішила мені допомогти. Серед них багато моїх друзів, знайомих і тих, кого я зовсім не знаю — з усіх регіонів України і не тільки, — говорить Марина. — І в мене навіть немає таких сильних і всеобсяжливих слів, щоб висловити свою щиру вдячність. Це якесь безмежне почуття любові, здивування і душевного тепла. Молюся за всіх своїх благодійників і бажаю їм здоров'я.

Якщо ви маєте змогу та бажання допомогти Марині зупинити хворобу, будь ласка, підтримайте її переказом будь-якої суми коштів.   

ПриватБанк: 5168 7422 3758 5405 — Богданова Марина Василівна

Сторінка Марини на Фейсбуці

Читайте також:

«Ні карантину вихідного дня!». Вінницькі ресторатори збираються на мітинг під ОДА

Сопонару міняє професію. У Вінниці актриса працювала баристою для благодійності

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up