Сопонару міняє професію. У Вінниці актриса працювала баристою для благодійності

Сопонару міняє професію. У Вінниці актриса працювала баристою для благодійності
  • Шоувумен Ірина Сопонару на день приїхала до Вінниці працювати офіціанткою та баристою у закладі колеги Олександра Теренчука.
  • Всі виручені кошти від благодійної акції передали на лікування семирічної мешканки Вороновиці Ангеліни Войтюк.
  • Актори ділилися з журналістом 20minut.ua враженнями від благодійної акції.

Учасниця «Жіночого Кварталу» та команди «Вінницькі», актриса проекту «Одного разу під Полтавою» Ірина Сопонару приїхала попрацювати в кав'ярні свого вінницького колеги Олександра Теренчука з благодійною метою, — врятувати життя дитини.

Ангеліні Войтюк сім років, але вона виглядає на рік. У неї порок розвитку хребта. Грижа, яка знаходиться зовні, перекриває всі нервові закінчення і вони не розвиваються. Також в Ангеліни гідроцефалія — ​​високий тиск в мозку.

Відео дня

Зараз дитина не може існувати без ліків. Родина дівчинки з Вороновиці, де є ще троє дітей, щодня витрачає тисячі на її лікування. Актори «Одного разу під Полтавою» вирішили підтримати Ангеліну, і влаштували благодійну акцію у вінницькій кав'ярні.

До зустрічі з вінничанами в еспресо-барі Ірину навчали робити каву. Актор, шоумен та власник кав'ярні Олександр Теренчук каже, що Ірина навчилася професійно готувати напій, городяни оцінили. Він, колега по творчому цеху, Дмитро Голубєв та інші вінницькі лігосмішники, активно у цьому її підтримували. 

— Коли від своєї доброї знайомої волонтерки Тетяни Мельник я почув про важке захворювання Ангеліни, одразу вирішив допомогти родині дівчинки, — розповідає шоумен Олександр Теренчук.— З цим поділився з акторкою Іриною Сопонару, вона підтримала мою ідею. Оскільки ми не могли стати з ящиком і просити у людей на вулиці, і організувати концерт в карантин теж не можемо, то вирішили зробити благодійну акцію у мене в барі, типу Сопонару міняє професію. Іра такий бойовий солдат, за що б не взялася, все робить досконало. Бариста з неї теж вийшов ідеальний.

Поспілкуватися з українською акторкою, зробити з нею селфі, та відвідати з її рук смачні напої можна було в кав'ярні «Terentino» в суботу 7 листопада, з 16-ї по 18-у годину. Далі відбулися «Душевні розмови» з Іриною. За чашкою кави вінничани могли задати запитання і отримати відповідь про творче та особисте життя зірки. 

— Як тільки у мене з'являється можливість зробити добру справу, завжди це роблю, — говорить Ірина Сопонару. — В соцмережах виставляю пости, залучаю друзів збирати кошти, аби допомогти людям у скрутних ситуаціях. Ось у Вінницю приїхала щоб підтримати родину важкохворої Ангелінки. Мене питають, чи важко було працювати баристою? Якби щодня по двісті чашок робила,то може й було б важко. А тут мене друзі підтримували, допомагали, відвідувачі підбадьорювали, — все було душевно.

З усіма присутніми зіркова гостя із задоволенням фотографувалася. На фотопринтері тут же роздруковували світлини і з автографом актриси дарували відвідувачам.

За кілька годин роботи баристою Ірина Спопонару зібрала біля чотирьох тисяч гривень. Крім цього, відвідувачі бару перераховували гроші на картку батька хворої дівчинки. Всі зібрані кошти команда «Вінницьких» вже передала родині Ангеліни Войтюк на її лікування.

 

Читайте також:

Готувати смаколики і гуляти в лісі. Що робитимуть відомі вінничани в карантинні вихідні?

«Хочу закохатися до нестями». Вінничанин розповів про своє життя після проекту «Холостячка»

«Мали б вітати з ювілеєм, натомість просять звільнятися». Вінницький планетарій закриють?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Черный Сергей

    Щовечора дивлюсь на вашу гру. Ви не тільки класні актори, але й люди хороші. Теренчуку час присвоїти майора поліції.
  • Gala Golumbievska

    Понти понтові...

    Alexandr Terenchuk reply Gala Golumbievska

    В чому понти? Чи Ви експерт по понтах?)))
  • Olena Schad

    Школи дуже часто проводять благодійні акції.....допомагають звичайні люди,батьки учнів...,багато людей переводять посильні суми на рахунки хворих,що потребують допомоги .А так ,виглядає дешева реклама вашого закладу,товариш депутат.

    Alexandr Terenchuk reply Olena Schad

    Мені всеодно, що Ви пишите! Я робив і роблю добрі справи, і ця не перша і не остання! А таким як, Ви не догодиш! Успіхів і позитиву!)

    Alexandr Terenchuk reply Olena Schad

    Мені всеодно, що Ви пишите! Я робив і роблю добрі справи, і ця не перша і не остання! А таким як, Ви не догодиш! Успіхів і позитиву!)

    Alexandr Terenchuk reply Olena Schad

    Мені всеодно, що Ви пишите! Я робив і роблю добрі справи, і ця не перша і не остання! А таким як, Ви не догодиш! Успіхів і позитиву!)
  • Антонина Юзвенко

    Молодець.

    Alexandr Terenchuk reply Антонина Юзвенко

    Дякуємо, за дві години назбирали  3500 гривнями і багато людей, пересилало на картку матусі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up