«Хочу закохатися до нестями». Вінничанин розповів про своє життя після проекту «Холостячка»

«Хочу закохатися до нестями». Вінничанин розповів про своє життя після проекту «Холостячка»
  • Після другого випуску романтичного реаліті «Холостячка» з Ксенією Мішиною проект залишив вінницький фотограф Володимир Оксамитний.
  • Більше про досвід участі в телепроектах, фотостудію в столиці і пошуки кохання — холостяк розповів журналісту 20minut.ua.

На інтерв'ю знаний фотограф Володимир Оксамитний погодився з легкістю. Хоч він зараз мешкає і працює в Києві, телефоном розповів про життя і роботу в Вінниці та столиці, участь у телепроекті і пошуки кохання й захоплення.

Про «Холостячку» і пошуки кохання

Перший випуск телевізійного проекту «Холостячка» вийшов 23 жовтня. Головною героїнею шоу стала актриса театру і кіно, зірка серіалу «Кріпосна», переможниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина.

Відео дня

За серце дівчини прийшли боротися 16 чоловіків. Серед них був і відомий вінницький фотограф Володимир Оксамитний. Вже після другого випуску він покинув проект — на церемонії троянд дівчина не дала чоловікові квітку.

На першій зустрічі з Ксенією Мішиною вінничанин представився холостячці, як фотограф проекту. Таким чином він хотів запам’ятатися актрисі та краще її розглянути. Коли Ксенія познайомилася з усіма холостяками, Володимир Оксамитний підійшов до неї, попросив вибачення та зізнався, що він не фотограф, а учасник проекту.

Холостячка сказала, що вінничанин має специфічний гумор, сором'язливий та розгублений, та все ж залишила чоловіка на проекті.

Далі, у перший день побачень з холостячкою Ксенією, Оксамитний відпросився на роботу. Потім проходив дистанцію з перешкодами — з манекеном дівчини. Більше Володимир не зустрічався з холостячкою, побачити її він зміг уже під час церемонії троянд, де Ксенія попрощалася з вінницьким фотографом, оскільки вони майже не бачилися під час проекту.

На запитання вінницькому холостяку, чи насправді чоловік на проекті шукав своє кохання, чи просто пішов попіаритись, він відповів:

— На реаліті проекті я вперше. Вирішив брати участь, бо кажу «так» усьому, що мені пропонує життя, — сказав Володимир. — Йдучи на «Холостячку», я справді йшов шукати свою любов. Мені 29 років, і я став серйозно замислюватись над створенням сім'ї. В мене є приклад моїх батьків, які 35 років йдуть по життю пліч-о-пліч. Є приклад мого брата, який теж має чудову дружину і двох діток. В професії я себе реалізував, час знайти своє кохання. Дуже хочу закохатися до нестями, це правда. Досить бути холостяком.

З журналісткою «20 хвилин» Оксамитний поділився, якою бачить свою другу половинку, в пошуках якої він пішов на шоу.

— Критеріїв у кохання немає. Двоє людей зустрічаються і закохуються, — говорить холостяк. — Перевагу надам добрій, красивій, привабливій дівчині.

Такою була і Ксенія Мішина, але перед камерами почуття проявити важко, каже Оксамитний.

— Хоч я фотограф, сам пробував себе в ролі фотомоделі, знімався у відео рекламі, в проектах «Від панянки до селянки», «Київ вдень і вночі», все ж перед камерами в «Холостячці» відчував себе не дуже комфортно. Я не зміг так розкритися Ксенії в телешоу, як, до прикладу, можу розкритися перед близькими та друзями в реальному житті. 

Володимир Оксамитний каже, що ніколи не акцентував увагу на власні зовнішності, бо сам цінує людей не через картинку, а більше — через її внутрішні якості, захоплення, цілеспрямованість.

Про фотографію та інші захоплення

До телевізійних проектів Володимир Оксамитний був добре знаний у Вінниці. Кілька років тому він у рідному місті відкрив свою фотостудію. Сам був моделлю на показах.

Коли почав приймати замовлення зі столиці і з-за кордону, вирішив переїхати в Київ і там продовжити свою кар'єру. Вважає, що Вінниця затісна, а в мегаполісі відкривається безліч можливостей.

Володимир Оксамитний знімав Ломаченка та Усика. Багато працює в Італії та Іспанії. Через місяць планує відкрити фотостудію і в Києві.

Хоч після участі у телепроекті кількість підписників в соцмережах збільшилася, Оксамитний переконує, що блогером він не стане.

— Я ані раніше, ні тепер блогерством не займаюся, — каже вінничанин. — Для мене це не робота. Я і безкоштовно людям можу щось корисне порадити. Основний заробіток — це фотографія. Щодня в цій професії з'являються нові цікаві можливості. Їду за кордон, беру з собою квадрокоптер, ним можна знімати надзвичайні краєвиди. Навіть над фотосесіями випускників можна покреативити. З моєю командою плануємо знімати для них живі фотоальбоми. Завдяки спеціальній програмі навів об'єктивом телефону на фото — і картинка ожила.

Окрім захоплення фотографією, холостяк Володимир Оксамитний також полюбляє серфінг і подорожі на яхтах. Навіть права на водіння водними видами транспорту має, здав іспит.

Складовою успіху в житті холостяк вважає власну цілеспрямованість. На питання, чи погодиться взяти ще участь в телепроектах, Оксамитний сумнівається. А от в кіно вінничанин себе спробувати мріє.

 

Читайте також:

У телешоу «Холостячка» за серце акторки побореться фотограф з Вінниці

Ялинка, зодіаки, резиденція: Подільський зоопарк вже готують до новорічних свят
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up