У Вінниці стартував велопробіг до Дня Незалежності

У Вінниці стартував велопробіг  до Дня Незалежності
Велосипедисти з Вінниці та вінницької області зібрались сьогодні об 11 ранку на Майдані Незалежності, щоб здійснити велопробіг на честь 23-ого Дня народження України.

На площі близько ста велосипедистів різного віку. Приходили з сім’ями та друзями, дехто приходив з домашніми тваринами. У кожного прапор або стрічка з національною символікою. Одягали їх на себе і чіпляли до велосипедів. Не забули і про вишиванки. А дехто, всупереч нормам, одягнув і шаровари, а щоб широкі штані не заважали їхати, прищіпнув їх знизу спеціальним девайсом.

Previous Next

Цього разу їхатимуть самі, без супроводу ДАІ, це пов’язано з тим, що організатори не очікували, що прийде так багато людей. Тому тут же закликають про безпеку на дорозі.

Відео дня

- Бажано їхати не більше двох людей в колоні,  не розтягуємось по вулиці, на кожному світлофорі колона збирається і стартує на зелене світло, не виїжджати на зустрічну смугу та на трамвайні рейки, наша безпека залежить від нас, - говорить у мікрофон останні настанови перед стартом один з велосипедистів-організаторів.

Previous Next

Стартувала колона на Європейській площі. Далі маршрут веде через центральний парк до другої школи, там велосипедисти повернуть на Хмельницьке шосе доїдуть до Західного автовокзалу. Далі по Келецькій  через «Урожай» до універмагу, звідти на Соборну  і фініш знову біля міськвиконкому. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • ЛяШко

    ^)
  • ЛяШко

    упс
  • Місцевий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up