Квитки на матчі «Ниви-В» в людних місцях Вінниці розповсюджують симпатичні дівчата

Квитки на матчі «Ниви-В» в людних місцях Вінниці розповсюджують симпатичні дівчата
Разом з провідним гравцнем "Ниви-В" Колінзом Нгаха

Почесний президент «Ниви-В» Василь Вовк раніше повідомляв вболівальникам, щоб вони заздалегідь не шукати квитків на домашні матчі. Адже ті, мовляв, самі «прийдуть до них». 

Сьогодні, 15 липня, його слова стали зрозумілими. Виявляється квитки на матч нашої професійної команди вже почали розповсюджувати симпатичні дівчата у футболках і кепках з нивівської символікою.  

Вони курсуватимуть протягом цілого дня аж до 20 липня, коли  відбудеться матч на Кубок України з «Поділлям». Розповсюджувачів квитків можна зустріти в найбільш людних місцях нашого міста: на Європейській площі, біля Будинку офіцерів, Центрального ринку і набережної «Рошен». Перепустки на ігри коштують досить символічну ціну – лише 20 гривень.

Дівчата-розповсюджувачі, як виявилося, є прихильницями футболу.    

Відео дня

– Коли я навчалася в школі, грала за футбольну команду. Також нерідко вболівала за футболістів-юнаків. Тепер підтримую провідну команду Вінниці. Бажаю їй удачі і обов’язково перемог, – каже 19-річна Надія Шелест.

– Для наших футболістів підтримка є дуже важливою. Особливо нині, адже наша команда лише відродилася. Раніше я вже відвідувала матчі «Ниви». Тепер чекаю цікавої гру від новоствореної команди, – наголошує 22-річна Вікторія Моспан

Василь Вовк пояснив, що ідею розповсюджувати квитки просто неба запропонував йому хтось друзів.

– Ми звернули увагу на роботу вуличних продавчинь цукерок в красивому одязі і вирішили спробувати розповсюджувати квитки на матчі аналогічним чином. Причому не стільки хочемо заробити на їх продажі, скільки додатково рекламувати нашу команду, – зауважив Василь Вовк. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:03 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:57 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:11 У Вінниці майже 40 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 09:15 Сьогодні — Велика середа. Про суть третього дня Страсного тижня і головні правила 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up