У новому уряді вінничанин Андрій Рева очолить Міністерство соціальної політики

У новому уряді вінничанин Андрій Рева очолить Міністерство соціальної політики
Верховна Рада України погодила кандидатури глави уряду і склад кабінету міністрів. До складу Кабміну увійшли вінничани Андрій Рева і Володимир Кістіон.

У складі майбутнього Кабінету міністрів України, відповідно до узгоджених учасниками консультацій ,  Степан Кубів обійме посаду першого віце-прем'єр-міністра — міністра економічного розвитку і торгівлі.

Віце-прем'єр-міністром з соціальних питань стане Павло Розенко, віце-прем'єр-міністром з євроінтеграції — Іванна Климпуш-Цинцадзе, віце-прем'єр-міністром з питань АТО і окупованих територій — Володимир Кістіон.

Віце-прем'єр-міністр з реформ — Дмитро Шимків.

Відео дня

Чинний віце-прем'єр-міністр - міністр культури В'ячеслав Кириленко залишиться тільки віце-прем'єром з гуманітарних питань, а пост глави Мінкульту займе Євген Нищук.

За інформацією джерела «БПП»,

Заступниками Кубіва стануть діючі заступники глави МЕРТ Юлія Ковалів і Максим Нефедов.

Міністерство фінансів України очолить заступник голови Адміністрації президента України, представник президента в Кабінеті міністрів Олександр Данилюк, його заступником стане чинний заступник голови Мінфіну Оксана Маркарова.

Міністерство соціальної політики очолить заступник Вінницького міського голови Андрій Рева.

Міністерство екології та природних ресурсів - народний депутат з фракції «Народний фронт» Остап Семерак.

Міністерство освіти і науки України — народний депутат з фракції «Народний фронт», голова парламентського комітету з питань науки і освіти Лілія Гриневич, Міністерство аграрної політики та продовольства України — народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка» Тарас Кутовий.

Міністром інфраструктури стане чинний заступник голови Мінінфраструктури Володимир Омелян.

Під керівництвом чинного віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка залишиться тільки Мінрегіон.

Міністром Кабінету міністрів стане чинний керівник апарату голови Верховної Ради України Олександр Саєнко.

Також на своїх постах залишаться глави МВС Арсен Аваков, Мін'юсту Павло Петренко, Міністерства оборони - Степан Полторак, МЗС Павло Клімкін, Міністерства інформаційної політики Юрій Стець та Міністерства молоді та спорту України Юрій Жданов.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Банда.
  • Artem Varan

  • Anonymous

    все. у этой страны нет будущего
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up