Катеринчук програшу не визнає та подає до суду

Катеринчук програшу не визнає та подає до суду
Микола Катеринчук хоче перерахувати голоси у Хмільницькому районі. Він заявляє про порушення членів дільничних виборчих комісій та масові факти підкупів виборців у цьому ж районі. Його опонент Петро Юрчишин вважає, що це просто затягування процесу підрахунку голосів.

Кандидат в нардепи Микола Катеринчук, який балотувався до парламенту по 13 округу у Вінницькій  області подав заяву до суду з вимогою провести повторний підрахунок голосів у Хмільницькому районі.

«З огляду на факти підкупу виборців та порушення при складанні протоколів ДВК, які ми маємо у своєму розпорядженні, ми звернулися до Вінницького окружного адмінсуду з вимогою провести повторний підрахунок голосів в Хмільницькому районі. В якості третьої сторони суд залучить до розгляду справи усіх кандидатів в народній депутати по 13-му округу та усі 87 дільничних комісій Хмільницького району. Суд прийняв рішення про розгляд справи і призначив засідання на 29 жовтня на 11 годину», - сказав адвокат кандидата Роман Кругляк - інформує сайт Європейської партії України.

Водночас прес-служба Петра Юрчишина повідомила, що Микола Катеринчук  "після програшу на виборах затягує процес підрахунку голосів".

Відео дня

"Ми сприймаємо ці дії як не вміння гідно прийняти поразку та привітати переможця. Різні суб’єкти виборчого процесу  провели паралельний підрахунок голосів по копіям протоколів з мокрими печатками , з яких чітко видно, що Петро Юрчишин здобув перемогу з результатом – 43,8%,  а Микола Катеринчук програв, набравши 40,5%», - прокоментувала ситуацію в окрузі Наталія Холод, керівник штабу Петра Юрчишина.

Наразі за даними центральної виборчої комісії, на цьому окрузі опрацьовано 98,30% протоколів. З результатом  45.06%  лідирує Петро Юрчишин. Микола Катеринчук займає друге місце з результатом  41.17%.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up