Калетник звинуватила голову СБУ у переслідувані "інакомислячих"

Калетник звинуватила голову СБУ у переслідувані "інакомислячих"
Депутат Оксана Калетник написала лист голові СБУ та розіслала його у редакції ЗМІ. В листі вона відкидає звинувачення Валентина Наливайченка у своїй причетності до сепаратизму та посяганні на територіальну цілісність держави.

Депутат заявляє, що вона дізналася про обвинувачення із газет. Політик зазначила, що  ніде не ховається та не перешкоджає роботі правоохоронців. На думку Калетник у Служби безпеки України чекають, коли вона уже перестане бути депутатом, щоб оголосити їй підозру.


Також у листі було вказано, що Оксана Калетник підтримала ініціативи президента про врегулювання конфлікту на Донбасі, а Наливайченко просто переслідує " інакомислячих".


У суботу, 15 листопада, голова СБУ Наливайченко назвав прізвища депутатів, яких вважають причетними у посяганні на територіальну цілісність і конституційний лад держави України. В переліку була і Оксана Калетник. 

Читайте також:

Екс-комуністку Калетник підозрюють у сепаратизмі

Наливайченко нагадав, що СБУ розслідує справу проти вінничанки Оксани Калетник - за сепаратизм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Місцевий

    Моя порада для Оксани екс-комуністки, яку підозрюють у сепаратизмі, ще до закінчення депутатського терміну, тікати до Лондона, до своїх майже найдорожчих у місті апартаментів, саме тих що розташовані через дорогу від апартаментів Ахметова. Звідти поки що діставати не будуть, а там життя покаже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Провели забіг з благодійною метою: збирали кошти на квадрокоптер для тренера-захисника photo_camera 12:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up