Звести понтонний міст, їздити через об'їзну чи просто зачекати?

Звести понтонний міст, їздити через об'їзну чи просто зачекати?

Вінничани запізнюються на роботу та навчання. Годинами стоять у пробках. Усе через ремонт Київського мосту. Що робити, щоб хоть трохи змінити таку ситуацію містяни активно радять у соцмережах та у коментарях до матеріалів сайту 20minut.ua. Ми підібрали найцікавіше.

 

Найчастіше думки вінничан збігаються у ідеї зведення понтонного мосту. Його вони радять звести на Гонти та по вулиці Крутий узвіз.

Користувач під ніком Nik запитує: «А по вулиці Крутий узвіз зробити понтонній міст на інший берег?».

— Можна поставити тимчасовий понтонний міст десь на Гонти з виїздом на Івана Богуна, так як міст буде закритий мінімум до листопада, то є смисл, — коментує матеріал на сайті 20minut.ua Андрій Шестопалий.

Відео дня

Запропонував прокласти з вулиці Івана Богуна (в районі школи №14) через річку понтонну переправу і водій із 40-річним стажем Віктор Дядькович.

«Береги там пологі та дозволяють.Тоді можна було б хоч частину транспорного потоку пустити по такому мосту. А для військових (автор пропонує взяти понтонний міст у військових — прим.) додаткове тренування. Також був би стимул швидше закінчити ремонт», — пише Дядькович.

Про нові мости розповів заступник міського мера Микола Форманюк:

— Будівництво нового мосту можливо потрібно. Але це треба досліджувати з фахівцями. Плюс, вартість такого будівництва це мінімум десять ремонтів Київського мосту (ремонт 56,5 мільйонів гривень — авт.). У міському бюджеті таких грошей немає, — сказав Форманюк.

— Щодо понтонного мосту на Івана Богуна, то треба розуміти наслідки цього. Доведеться знести дитячий майданчик школи №14, ще облаштувати під’їзди до понтонного мосту: 150 метрів асфальту по вулиці Богуна та майже стільки ж по вулиці Гонти. Цей варіант нераціональний, й вулиця Богуна дуже вузька. Якщо це все опрацьовувати, то втратимо ще півроку часу, — сказав начальник сектору безпеки дорожнього руху патрульної поліції Анатолій Самусь.

Також вінничани пишуть про проїзд по об'їзній та пропонують свої маршрути.

Александр Сольский каже, що потрібно зробить три напрямки руху:

- авто з Київської до Вишеньки їдуть по об'їзній,

- авто з Тяжилова до Вишеньки через Старе місто,

- інші через центр.

Чоловік зазначає, що окрім цього «потрібно щоб була взаємна ввічливість водіїв та допомога поліції».

Щодо об'їздної дороги містяни налаштовані не оптимістично, адже зазначають, що там яма на ямі. Дехто каже, що краще стоятиме у пробці чим битиме на об'їзній своє авто.

«Могли хотя бы объездную подлатать к 11 марта. Сегодня хотел поехать по Центральному мосту - пробка еще от Инфракона, развернулся, поехал по объездной-яма на яме. Это что, так дорого и ли слишком сложно-залатать объездную перед закрытием Киевского моста?», — пише під матеріалом Глобазоид Афромарк.

«Городской власти и транспортной компании оценка жирный кол!!!! Окружная разрушена, а основное направление - центральный мост даже ямковым ремонтом не напугали. Кариатовичей - вся в ямах, а так как по прогнозу неделя дождей и заморозков, можно делать ставки, что от нее останется? Не представляю что будет недели через три с оставшимися направлениями. Похоже, машину все таки придется оставить, она не заслужила таких мучений», — зазначає Катерина Паянок.

«Було б ідеально, перед ремонтом мосту провести аналіз, по друге — відремонтувати об'їзну, краще в пробці стояти чим машину на ямах розбити, по-трете — проводити ремонт мосту, сьогодні в 9:20 нікого крім двох людей з ломом на мосту і під мостом не бачив, також не бачив ні цементу ні ще чогось чим можна було б латати міст - не розумію навіщо перекривати якщо поки що ремонтні роботи не проходять. Також можна частково регулюючи потік машин пропускати через київський міст, тому що якщо він настільки аварійний, то чому по ньому громадський транспорт ходить?» - пише Ірина Мельник.

— Що ж залишається? — запитують вінничани. Зачекати. Саме це радить частина городян. А чекати треба буде мінімум 9 місяців.

«Ну... давай, вместе подумаем. Твои варианты? упс! а нет вариантов. три моста всего, на 400х тысячный город, такая фигня. Зато фонтан/космонавтов/заборчик/итп. В будний день, через старогородский тоже быстрее не будет, учтите, что свердлова и так еле дышала. Короче. Выдохнули и привыкаем. 9 долбаных месяцев будет такая фигня», - пише Кими Райкин.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Усатий В'ячеслав

    1. Поставити свої куплені в кредит автівки у гараж і їздити велосипедом або пішки.

    Зекономлені на паливі кошти йдуть на оплату кредиту.

    2. Надати автівки в аренду таксопаркам. Отримати картку зі знажками від таксопарку на регулярні поїздки на\з роботи, в\з магазину, в\з дитячого садка\школи, в\з салону красоти і т.п.
  • Фалес Милетский

    В 2014 году в городе Фукуоке на одной из улиц образовалась огромная яма глубиной 15 метров. По всей вероятности, провал грунта был вызван строительством метро, но, к счастью, во время обрушения никто не пострадал. Сложно поверить, что оно вообще имело место, ведь яма была устранена всего за 48 часов, что чрезвычайно удивило интернет-пользователей по всему миру.



    Источник: https://www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/16-prichin-pochemu-my-voshischaemsya-yaponiej-1478165/ © AdMe.ru

  • З.А.Глядач

    Уявляю,ЩО буде,коли почнеться "святкування" чергового "дня європи" чи щось подібне і центр міста перекриють...
  • Задунайский Торонтуй

    Когда минует лихолетье новый мост будет построен. Думаю, в районе военного санатория.

    Усатий В'ячеслав reply Задунайский Торонтуй

    Для чего мост в районе военного санатория? Какую острую нужду он решает?

    Задунайский Торонтуй reply Усатий В'ячеслав

    Нужду подхватить окружную он решает.

    Задунайский Торонтуй reply Задунайский Торонтуй

    Да, когда Украина выздоровеет.

    Задунайский Торонтуй reply Задунайский Торонтуй

    То есть, когда у руля встанут люди, равные по силе тем, кто существующие мосты построил.

    А не всякая скачущая шелупонь.

    Усатий В'ячеслав reply Задунайский Торонтуй

    Чонгу Хуангу привет.

    Задунайский Торонтуй reply Усатий В'ячеслав

    К тому времени мост в Крым будет давно построен.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up