Київський міст почнуть ремонтувати. Як буде їздити громадський транспорт?

Київський міст почнуть ремонтувати. Як буде їздити громадський транспорт?
Регулювати транспорт по Соборній будут в автоматичному режимі. Кілька днів тому встановили для цього світлофори на перехресті Соборна — Магістратська
  • Від завтра, 11 березня, міст на Чорновола перекриють для проїзду авто
  • Шлях залишиться відкритим лише для громадського транспорту
  • У транспортній компанії кажуть, що графік руху не змінять

Київський міст, що був збудований в 1964 році, нарешті капітально відремонтують. Протягом року мостобудівельники з київської компанії «МСУ-2» посилять опори мосту, замінять дорожнє покриття, розширять пішохідну частину мосту, зроблять нову зливову каналізацію та багато іншого. Орієнтовно, основні роботи закінчаться в листопаді 2017 року. І це коштуватиме місту 56,5 мільйонів гривень.

А навіщо взагалі реконструкція цього мосту?

Читайте в матеріалі: У Києві розвалюється міст на Шулявці. Чи повторить його долю наш Київський

Відео дня
blockquote>

Чи змінять графік руху громадського транспорту по Чорновола та Соборній? Як казав начальник служби безпеки руху транспортної компанії Микола Франко — змін не буде:

— Увесь громадський транспорт рухатиметься по тому ж графіку, в якому він й був. Як по Соборній, так й по вулиці Чорновола через Київський міст. Перекриють міст зранку, о 6-ой годині. У ніч з п’ятниці, 10 березня 2107 року, на суботу, 11 березня, перенесуть контактну мережу тролейбуса на правий бік Київського мосту.

А як будуть їздити в цей час легкові та вантажні авто? У мерії розробили маршрути.

Коротко: Соборну відкриють для проїзду авто, а через Центральний міст можна буде їздити вантажному транспорту

У той же час, буде посилено контроль з боку Національної поліції за паркуванням транспорту по вулиці Соборній, щоб він не створював перешкод для руху. А біля мосту вже організовують будівельний майданчик.

Нагадаємо, що вінничани в соцмережах сприйняли негативно такі зміни в руху транспорту — «Соборна й так перевантажена». Та навіть запропонували встановити понтонний міст на Івана Богуна через річку.


Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Надія Басюк

    Як що й де ремонт мосту то ж його можна минути на время ремонту і дати можливість якістно відремонтувати. Грузовим машинам можно проїхати по окружній дорозі та через другий міст. Як, що тролейбус можливо пропустити то іншим їхати не можна. Чому тролейбусу не обїхати ці затори через інший міст по Соборній?
  • Алекс

    Центральному мосту капец прийдет быстрее, чем ожидалось.
  • Дед Панас

    В субботу колапс уже полный что будет в понедельник
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up